17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Липсвала й жена й...какво да коментираме повече...

Имала ли си наркотици в багажа? Имала си! Ами ще полежиш три години и ще си ходиш! Какво ни занимават с теб? В Сингапур за такова щяха да те разстрелят като куче, и на никой нямаше да му пука!

"На 4 юли нашето семейство обикновено почита службата на онези мъже, които се бориха за нашата свобода, включително й баща ми, който е ветеран от войната във Виетнам." Тъпа пача!!!

Заебете я тая! Те дори американците не я понасят. Тъпата путка, си остава тъпа путка за цял живот.

Нагъл женски негър, че и педераст от горе на това.

Един американец(американка ,в случая) да оценява трезво обстановката.....

аааа, значи тази е мъжка :))))))))))

За притежание на наркотици в Щатите я чакат от $1000-$100 000 глоба и до година затвор. В Русия 550 евро и до 3 години затвор. Има държави, в които за същото можеш да получиш смъртна присъда. Тази баскетболистка нарушава Американските закони и после реве. Да се радва, че не са я хванали в Азия

Руски и русофилни педерастчета, не сте ли чували, че не се отвръща на зло със зло? Че не смятате за морално поведението на запада, не значи, че можете да обявите война, да колите, бесите и изнасилвате който и както си поискате? Сега ще го разберете по трудния начин

Негърка, лезбийка и наркоманка.. мечтата на демократите!

и веган

Николовв

Това вече не мога да го понеса! :)

Тя/той си призна, че е гласувала за Бидона

Грешна стратегия... Какво ще направи Бай Дън...по добре да се разкае за постъпката и да моли Путин...той решава!

Хамериканска пача!

Нарушила ли е законна? Да. Да си понася последиците. В Чехия мога да имам 10г. Кос за лична употреба. Какво ще стане с мен ако кацна в София и ме хванат? Престанете да се занимавайте с тази наркоманка.

Лезбийка и наркоманка търси помощ от склеротик. Леле, клко е лош тоя чичко Путин, да тормози така нещастните янки! Не стига, че са жертва на природата, ами сега и за делата си трябвало да отговарят.

Представям си как тази пише писмо от килията си и го дава на една руска фуражка и му казва..това не го отваряйте и не го четете, пратете го направо на президената на САЩ от мен. И братушките веднага и изпълнили желанието. Пълна краварска пропаганда..нито писмо е имало нито нищо.

Тъпчат ги с хормони в спорта и после обръщат резбата.Тази е пример за това.

Ако те бяха хванали във Филипините отдавна да са те преселили в отвъдното. Така трай коньо за зелена трева!

хората с тва нещо бе !! Пу,пу,пу!!! поне снимка не слагайте. Ся куршум ше трябва да ми леят.

Това същество /да не се обидят по пол/ не знам точно какво е,в отбор по баскетбол жени ли се състезава?

Абе, поредна реклама на американската педерастия! Първо, тази е лесбийка и това е пореден пропаганден опит да се внуши, че е нещо напълно нормално да се женят помежду си двама мъже или две жени и отглеждат деца в подобна обстановка. Второ, хванали са я с наркотици, съвсем нормално е да бъде в затвора, за да не потребява или разпространява. Животът в Сибир ще повлияе благоприятно върху духовното и физическо здраве. Трето, баща ѝ ветеранът от Виетнам защитавал/служил за свободата на американския народ...Кой и кога е нападал ФАЩ? Там освен гражданска война, други военни действия не са водени, а жертвите им във войните са в защита на частни интереси, имащи парично изражение.

Черна , гей , наркоманка и отишла в Русия... Ми трябва малко чуство за самосъхранение да имаш...

Що не си е играла в американското първенство?.Руснаците повече ли пари са и дали? Остава да признае,че е получавала пари и за агентурна дейност и съвсем го е закъсала.

Че не е у Туркеи!

Не е ясно мъж ли е жена ли?Баскетболист/ка . След това защо е носила наркотици? То може да се направи тест и да се види дали е редовно друсана

И нито думичка не е обелила за откритите наркотици! Нали се сещате какъв квич щеше да има, че е постановка, че са подхвърлени... Па сега само "не забравяйте за мен", "направете всичко възможно да ме върнете"... Това им е проблемът на американците, мислят, не, твърдо са уверени, че са солта на земята, че всички са им длъжни само защото съществуват на тая земя и прочие олигофрен.ии, дето са им ги набили в главите. Затова смятат, че за тях никакви закони и правила не важат.

Да си лесбо, черна, американка, че и трева пуши, що търсиш майка си в Мордор бе??? Филмът "Среднощен експрес" не си ли гледала или баща ти е трябвало да ти разкаже? Ся при Навални и останалите смелчаци. Само таковата да кажа за мурзилажа в бг и тук, както е тръгнало много скоро и у нас нещата ще се променят, в обратна посока, тия 70 са само началото.

Това Американско момиче, ако беше чело внимателно коментарите на Българския сайт -Дир.бг нямаше да отиде да играе Баскетбол в Русия! "И вероятно е плащала пари на Отбора си,за да игаре ,защото Руснаците нямали пари и били много, много зле , като Нигерия? Ако ги питаш Българските Доларофили и Русофоби,това ще кажат." И сега сериозно ! Какъв чеп е държала в Русия тази, след като е толкова лошо там? Наркотици ? Ами има поне 5 щата в Сащ, които щяха да я осъдят на 38 години затвор в зависимост от размера на престъплението на наркотиците !

Тия остров Лесбос ли са бе, какви са тия съпруги, наркоманката не е ли от женски род ?

Ами притежанието на трева в Русия /и не само/ е незаконно, и се наказва със затвор. Толкова.

Ушанките са шампиони в подмятането на наркотици в багажа, отравянето на дипломати или неудобни на режима опозиционери и т.н. Особено в условията на студена война. Тази , ако не беше лицето на Американския женски баскетбол, а беше примерно от Ангола, никой немаше да я бръсне за лесбийска слива, нито да я задържа ако ще и с 20кг трева... Просто кофти момент да играеш в комунистическа Раша, Бритни!

За тях не знам, но за теб спокойно мога да твърдя, че си шампион по дебилизъм.

Прост/а

Въпросната играе в Русия не за първи път... някак си няма случайно да е взела дрога със себе си. Просто си е мислила че няма да я хванат. Да не говорим че 90% от американците искат да я нажат именно в Русия, и да не я прибират в САЩ

Че какво като останеш, рускините са хубави, ще се ожениш пак

С какъв акъл е отишла на летището в Москва с наркотици?! Луда работа.

В Русия за Наркотици не Прощават Въобще ! Нито Байдън , нито Байдиница няма да я спаси ! Какво от това че еврея Зеленски е Наркоман и спокойно му доставят Кокаин за Балтийския Чай -Водка с Кокаин всички пристигнали му на преглед в Кочината Киев !

А путлер съвсем не е наркоман и не е помирисвал кокаин.......Смени опоркате....

СЛАВА НА КОКАИНА ! УКРИ ОМИТАЙТЕ СЕ ОТ БЪЛГАРИЯ

И от кога президентите дето защитават независимостта на страната си станаха наркомани бе пендел български проруски, само да и паднеш на Бритни да те опъне

Няма да Защитава това което не е негово ! Той е престъпник , за това е Наркоман и да прикрива евреите престъпници ! Зеленски е втория след Хитлер Военен Престъпник и ще бъде обесен на Майдана !

Ха ха, представям си я кви ги върши в затвора. Сигурно ги пребива и оправя наред, като нищо се е сдобила с няколко ,,жени" от славянски тип.

аве ти май не си добре ич с мислителния прцес, не ти се отдава. тва немо стане ако ще да се насираш ежедневно като кумира ти байдъъъняка у кюлотажа. мноо сте тъпи тва тролякопитеците ве посерко смешен.. ббаахаха

трябва желязна ръка тук - доживотен!

Нека първо се обединят Русия,Украйна и Беларус и тогава ще има СССР.

Баща и воювал във Виетнам за свободата на народа на САЩ . Е..ти логиката, сигурно и в другите повече от 40 войни по света, които САЩ са водили, пак е за тяхната "свобода".

Трябва да останеш за назиданиена други който се осмеляват въоръжават нацисти, сега ще стоиш там за разплод.

Га яди кифтета.. Наркоманка към памперс. Сичкуй ТТ

Да размразят руските задържани активи 600 милиона ли бяха, милияарда ли бяха и да бега към ФАЩ да се лиже с джендърката си.

Обратната ако бе пипната с наркотици в САЩ, щеше да лежи със сигурност много повече години затвор. САЩ с над 2 милиона затворници, ги наричат държавата затвор. В Русия сигурно ще получи премерена присъда без крайности. Дори може да я помилват после, като Скрипал отровен в Англия до лабораторията им за химически и биологични оръжия. Те и САЩ си държат разни агенти в Ленгли, като либийският генерал Хафтар с американско гражданство.

“Обратната”…поредния малоумен бумър. Тези термини още ли се употребяват ?

мда, щото са правилните. подмяната им с лигави засукани от рода на "с нетрадиционна сексуална ориентация" засега е неуспешно.

Хомосексуализма се е водил психическо болестно състояние, влечение към неподходящ обект, към които спадат педофилията, зоофилията, фетишизма и така нататък. Ако в миналото всички бяха обратни, сега нямаше да има човечество. И теб!

Никъде не видях да се оспорва обвиненията за канабиса- тоест маймуната е носила дрога в багажа си. Аз доколкото помня, ако у ФАЩ да те хванат с дрога на летището отнасяш като нищо няколко годинки - нищо изненадващо и извънредно не се случва с тая !!!

Ами да извика в Русия "съпругата" си, и двечките ще си правят компания в някоя трудова колония и всичко ще е ОК. Пък и нали уж са се клели, че ще са заедно "докато смъртта ги раздели" !!!

Да беше гласувала за Тръмп

Сега бай дън ще дойде в москва и ще хакне една глава на Путин и щя върне в америка.

Войната във Виетнам?! Тази си мисли, че дядо й се е бил за нейната свобода във Виетнам?! Е, сега поне знаем защо са я хванали с един буркан марихуана на руско летище.

изключително нагъл, черен, обратен, наркотизиран екземпляр! да ѝ съдерат шошоните в затвора руснаците!

А защо трябва въобще да се прави нещо за освобождаването на наркотрафикант?

За съпругата и ми е на мисъл...стои самотна жената!

Байдън, време е да нападнеш Русия и да прогониш путинистите.

Аууу! Ама колко е недемократичен тоз Путин, ей! Значи, тази е черна, жена, лесбийка. Това са +300 точки за Defense. Руснаците не само, че не трябва да й взимат балата ганджа на летището, ами да й дадат и още една. И медал. И безплатен билет. Даже цял самолет. В цветовете на дъгата. А сега си представете какво щеше да стане ако бяха хванали бял мъж, руснак, хетеросексуален на летището в САЩ с приспивателни, за които се изисква рецепта. Този щеше да е тикнат в затвора в рамките на 72 часа. И така за 15 години. И щяха да са прави. Защото така е демократично. Ето заради тези глупости хората намразиха либерализма, демокрацията, идеята за обединена Европа. А това по принцип са хубави идеи!

Не, тя не е трафикирала наркотици, просто властите издевателстват над нея, понеже е черна, обратна и на всичкото отгоре е жена....

Пичовете с минусите не усещат сарказма... :)