17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ненормалници

И кой е номера, номера на китайката.

Какво е значението с какъв номер си карал след като си умрял?

Някакъв глупав селтак с объркани ценности приключил земния си път. Чудо голямо.

А защо трябва да го обиждаш? смп

Като няма какво да кажете, поне не си показвайте простотията!

тоя алкохолик вероятно пай е бил на 2 ракии не е з а жалост/

Ти познаваш ли го? Ако не, то защо трябва да го обиждаш? смп

Автомобилен пилот и баща? Какво съзнание е имал този? Блъскайте си минусите, няма проблем, но нека един да се намери с адекватно обяснение моля!

Адекватното обяснение е, че двете неща са ортогонални.

...Ами стой тогава под полата на майка си и се радвай че си станал баща, ...но мисля че и там не е най-сигурнот място за такива като теб с малки душици и болни мозъци

Един българин по малко и все по малко оставаме, ама чекмеджетата все пълни!

Автопилот и автомобилен пилот са две бая различни неща, уважаеми редактори. Първото е машина, а второто човек. Но вие откъде може да знаете това...

тука както съм писал подработват бабички за 1,80 на час копи и пейс няма редактори няма журнализи. няма на тим не им се дават пари

Който е решил зорлем да си играе с живота заради адреналин или пари, да си носи кръста. Но създадеш ли семейство, край с игричките, започва Отговорността! Жалко за сирачето, баща му предпочете любимия си номер.

Автомобилният състезател чак накрая разбра, че любимоти и щастливото му число са различни

Любимият номер у нас е да мрем от нечия небрежност и немарлимост.

Ами ти що мислиш сме на второ-трето място по смъртност, а американците дето се стрелят вторник и петък по график са на 80то? Щото у нас е пълно с мърлячи. Отивам на магазина оная ми цъкнала и наденицата на тоя зад мен... След това отивам при обущаря и установявам, че един пирон ми боде в крака... Тъпият таксиджия го гледам как върти из квартала и не може да намери адреса - който е единствената висока панелка в целия квартал, точно доста дискотеката и у наше село всеки го знае освен ако не пада от Марс. И това за една сутрин. И всичката ни работа такава,българска...

Автопилотът е система, използвана за контрол на траекторията на превозно средство без да се изисква постоянната намеса от страна на човека оператор.

Явно и ти нещо не си разбрал. Както винаги диванните професори се изходиха по въпроса

Той не разбрал, а твоето мнение е, че той не разбрал, така ли?

как така загинал.

Тъпак. Каква кутийка бе? Дебил!

Ама чакайте сега не ми казвайте , че и застраховки нямате. Обаче еко имате пък застрахователите ще ви правят номера с години и месеци. Е за ко са ви такива застрахователи изобщо. Съберете една сума предварително и ако някой се утрепе веднага я дайте на близките. Ако пък никой не се утрепе с нея разпределете наградите. Пък то ко? Сума за съкътлъци се получават с години закъснения пък наградите веднага след финала. Ама не може така!

И защо да не може така ... на всяко състезание по света награди се дават веднага след него и причините са много.

Да бе ама там където се състезаваха Ники Лауда, Алесандро Занарди, Шумахер не съм чул да събират пари след като стане нещастието. Тука нещо все през просото. Къде ги въртят тия пари организаторите КФН и НАП ли трябва да сезираме?

Правилно няма никаква причина да се смятаме, че не сме безсмъртни.

Селтак

Автопилот???

Е автомобилен! Ко?

Сигурността е на много ниско ниво. Градските псевдохписти трябва да се забранят

"Автомобилни състезатели коментират, че от шест години са призовавали организаторите да преместят финала с още около 50 метра назад, като този въпрос е бил повдигнат и на брифинга преди началото на ралито." "Калинките" са навсякъде, даже организират рали.

Ама на този на когото е бетона не е има имал претенции. Даже сега може да има да му го възстановят. Обаче пък може да се окаже, че няколко сантиметра е по-изнесен и той да обере пешкира.

... и той да оПере пешкира

А защо състезателите участват в такива необезопасени от години трасета...защото търсят адреналин. И колкото и да е обезопасено едно трасе те пак ще са там заради адреналина и ще го получат заради скоростта заради емоцията. Нека почива в мир човека, но нека се знае, че това е опасен спорт и инцидентите са част от него, част от адреналина.

Добре само според мен ли Безопасност и ралита са две взаимоизключващи се неща.

Тошко Славов загина през 2015

Е какво повече да се изисква? Загинал е с любимия си номер. Щастлив човек...