Коментари - Заспалият лъв в Люис вече е буден, очакват ни два изключителни финала за титлата | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

спокс бе, монтирането на блм за "шампион" ше е успешно. Заложих пари за него преди 3 старта. ФИА си игрпае на интрига, но накрая, интересите диктуват: белото момче "шампион".

Не мога да ви разбера защо толкова мразите Хамилтън! Толкова силна психика в състезател не се среща всеки ден. Шапка му свалям! Напрежението е огромно, но той не трепва!

Щото са расисти

Луис върви към титла 8 очевидно, на пук на всички расисти.

Хамилтън е ДЯВОЛ- маймуна африкански ШПИОНИН в Великобритания... Англичаните трябва да убият тоя дявол- маймуна, за да имат държава.. Ето как англичаните убиваха негри- маймуни и ЗАВЗЕХА половин Африка до 1960 г, когато са родени повечето от депутатите в парламента ни. https://www.nam.ac.uk/explore/restoring-isandlwana

Иди се прегледай в психиатрията .

Лъв ? Вече е едно Пуси от ЛГБТ парада.

Дано това нидерландско хулиганче не реши пак с недостойно поведение на пистата да блъсне или изхвърли в някой завой Люис, защото Макс е с над 30 катастрофи за само 3-4 години във Ф1. А да се говорят тъпотии за 7 кратен световен шампион, е нелепо и недостойно. Поклон пред таланта на великите Шуми и Люис. Никой, още по-малко нидерландчето, ще има шанс за такъв огромен спортен подвиг!!!

Макс беше в болница заради Люисчето ти. Не обратното. Даже активно си празнуваше, когато можеше Макс да е в критично състояние или умрял. Или само избирателно помниш? Всичко се върти около Хамилтън, Ботаъс колко пъти е прецакан? Никаква отборност...поне в туитовете после да има някаква изказана благодарност за подкрепата от страна на Ботас...да, да, ама не....за разлика от тима на "хулиганчето".

А Хамилтън къде беше като холандското леке му се качи на главата с болида си и за малко не го уби? Дано се разбие някъде това камикадзе и освободи от стреса всичките си колеги.

На кой и защо казват Крашстапен? Хаха

a trybvashe da go utrpe tova angliisko laino ,sega tryabva da se razmaje na nyakoi zavoi kato Sena .