Коментари - Здрави тренировки за Григор във фитнеса | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да се занимавате с мен, все едно, че няма какво да правите в България. Я се огледайте, къде живеете (най-вероятно в паниелно гето), къде и какво работите (най-вероятно или нищо, или някаква безсмислена синекурна работа), къде и какво учите (най-вероятно сте необразовани, защото писанията ви са пълни с грешки), с кого и как общувате (най-вероятно с подобни на вас субекти, които по никакъв начин не ви обогатяват биографията), какви планове и мечти имате (най-вероятно никакви, или може би да се напиете в близката кръчма с менте ракия и да плюете всичко и всеки)... Еее, при това положение кой е по-добре, аз в Монако, или вие в осраната панелка, ако не в Столипиново или Факултето... Хващайте се на градивен труд, а мен ме оставете - аз нямам проблемите ви. И дано никога да ги нямам!

... обаче няма още измислен фитнес за малкото акъл на Григор - това е най-лошото...!?!?!? Там са главните проблеми на Григор, а за Джокович хвала - истински тенис гладиатор... Браво...!!!!!! Може пък и да се възроди като птицата Феникс Григор - чудесата, виж Джокович..., все пак стават...

Физическата подготовка е малка част от целия процес от тренировки, които са абсолютно необходими. Дори всичко да е наред, за да побеждава се изисква комбинация от умения и малки незначителни неща или просто лош късмет могат да се окажат фатални. И все пак си остава най-добре представил се български тенесист, колкото и да им е трън в очите на някои.

Платена работа,платена.Кой тренира извън сезона бре тъпанари?То бива платени тисатели ама защо ви е?Да всичко около това име носи някакви пари ,но стига смешници,този смешко е аут-аут,аут,аут.В това всъщност няма нищо лошо.

Вари го, печи го ... от лайно спортист не става -- Дришор Димитров го доказа !!! Най-добре да му наврат една люта чушка в гъза и с още 2 яки шута отново в гъза, да го ускорят към някоя урва(пропаст) , за да не ни се налага повече да му се възхищаваме !!!

Тренира.... тренира ......, ама и това не помага ..... тренировките ли са сбъркани, тениса ли му е крив, но резултати все няма .... ами сега .... какво ли трябва да направи правилно, като хората, че да покаже и тенис резултати ...

Да вземе да се надупи -- това май само му остава.

... много отдавна трябваше да смени некадърните си треньор Валверде и още по-некадърния си мениджър Стоименов/Малеев/Берберян...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Това не стане ли, няма и дах има Григор по напред от 30-то място...

Значи, сега тренира, ама и това не е добре. Абе, специалистите, що не вземете вие да тренирате някой вместо да си губите таланта тука? Те и трениорите на шампионите правят доста пари. :)))) Еднитсвения спорт за който не трябва ОФП е шаха. :))

Тренера ако му върже и един ластик на пищока ще е супер!

А няма ли да учи да играе тенис...?

пенис на маса?

Гришока трябва здравата да поработи върху себе си!

На Григор му трябват тренировки за мозъка

Запишете го на шах