Коментари - Жалко: Боряна Калейн ще пропусне Световната купа в София | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Боряна е прекрасно българско момиче ! Невероятен ,истински , интелигентен ,отговорен , борбен ,отдаден спортист , състезател , личност ! Миналия месец бе одостоена със званието ОТЛИЧЕН СТУДЕНТ към НСА Спрете с глупавите и недостойни коментари ! Давала е ,дава и ще продължи да дава всичко на което е способна за любимия си спорт и за България! С таланта и прекрасната си гимнастика ще продължи да радва всички ни !

Калейн... Фейгин...

Е баш сега ли ве, да я таковам...

Съжалявам, че ще го кажа , но четох и други мнения като моето : С новите съчетания , особено музиката ,падаме няколко нива. Скучно и безинтересно. Заприличахме на всички останали. От години се отличаваме с уникален стил, като композиции и музика. Миналата година съчетанието с обръчи беше впечатляващо и досега си го гледам. Тази година е някаква каша. Оправете съчетанията, моля Ви, особено музиката. Стига с тези англо звучащи песни. Най-добре е инструментал, това все пак е спорт, не е представление или кабаре.

По-добре отколкото да греши. Не мога да разбера защо при наличие на толкова много деца и девойки занимаващи се с този спорт , от години се работи сериозно само с 3-4 " избрани"и упорито се залага само на тях, даже и ако някоя не се справя. Нямаш ли здрава психика, не си за състезание.

То навсякъде е кажи-речи същото, момичета дори се отказват заради подобни практики. За жалост, Боряна има много липси, а сега тази замяна няма дори падьом :( Да се радваме, че имаме една истинска гимнастичка в отбора - Стилияна

Стана голяма жена вече и трябва да приключва със спорта, за да се отдаде на секс и разврат като останалите жени. Хапка, пивка, цигарки и другите сладости да опита, защото живота бързо изтича.

Браво! Вие дъщеря си (ако имате) на това ли я учите? Уникални морални ценности, нямам думи... Това образование, семейство, работа, няма такова нещо.. и после се чудим защо новото поколение е такова и онакова.. Явно за вас това е бъдещето на едно 22 годишно момиче в България...