Коментари - Жалко: Контузия извади Григор Димитров от "Уимбълдън" (Видео) | Корнер.dir.bg
назад

Жалко: Контузия извади Григор Димитров от "Уимбълдън" (Видео)

Навехнат глезен принуди хасковлията да се откаже срещу Медведев

Обратно в новината

Коментари - Жалко: Контузия извади Григор Димитров от "Уимбълдън" (Видео) | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари 35

Гордеете ли се, че в сайта ви влизат най противните българи. Гордеете ли се че анонимните боклуци по цял ден плюят по ЕДИНСТВЕНИЯ НИ българин в топ 200 на световния тенис ....А ТОЙ Е В ТОП 10 ДОРИ.. НО КЪДЕ СА ДРУГИТЕ НИ...НАЛИ МНОГО ЛЕСЕН БИЛ ТОЯ СПОРТ... ДА ВИ ЕБА МАЙКАТА ТЪП САЙТ.

Факт, че Гришо е най-добрият БГ тенесист, но факт и че материала е лош. Така, че първи на село не те прави автоматично звездав града. Факт е че има топки и бая тенисистки са ги подавали, но да си креватна 1 ракета не стига да си истинска ракета на корта. По мяза на манекен с периодични добри игри на корта и постоянни засега добри игри на чарсафосан терен. Казвал съм и преди дай боже всеки мъж да е минал толкова известни и готини жени , като него. Също за нашите представи има доста пари, обаче може повече . Вижда се че има талант, но пуста ти ми хасковска ракета всички дето можа изора и така не намери психика да развие другата си дарба.....жлако.

Топ 10 в света е малко а? Дееба малоумните ви ганьовци...писна ми от анонимници...

Ами в капитализма в който всичко е бизнес няма честен спорт за успехи и постижения още повече при положение че може да се залага. Всички срещи са договорени за да не стане така че и двамата съперника да заложат на себе си че ще загубят и да трябва да се правят от луд на по-луд и да се борят не кой ще спечели, а кой ще загуби, както явно се е получило в тази среща, в която нашият е надхитрил руснака с тоя "изкълчен" крак. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

Мача гледа ли....че как да си гледал .ако беше гледал щеше да видиш момента в който Григор се контузи...но нали си тъп анонимен ганьовец и трябва да си отвориш мръсната уста

Никой не е застрахован, такива работи могат да се случат на абсолютно всеки във всички спортове! Да се надяваме да не е сериозна контузията!

Неподготвените се контузват, подготвените играят на ниво, само 3 седмици след операция на коляното. Факт!!!

Не сравнявай Григор с Ноле. Григор е неповторим тенисист за България, в близко бъдеще (а и по-далечно) няма да имаме такъв като него! Григор сам по себе си е страхотен и е признат от цял свят като един от най-големите атлети, просто такива ситуации като днешната са неизбежни и се случват във всеки един спорт!

3 седмици, когато Ноле се контузи и напусна Роланд Гарос, той подготвен или неподготвен беше?

Ама това са малоумните анонимни българи

Като ви чета коментарите, изпитвам облекчение. Облекчение, че преди 15 години напуснах тази държава със затъпяващо и злобно население. Облекчение, че преди година се отказах от бг гражданство. Облекчение, че вече нямам приятели в тази държава. Мисленето и мнението ви са позорни за самите вас. Позор!

Постигнал си мечтата си. Седи си там без приятели. Чий го търсиш в български сайтове?!!?

приятели които ми мислят само най лошото??

Тоя безродник нещастен като видя дебелия и веднага се "контузи". Толкова голям боклук не е имало скоро в Българския спорт.

боклуци от анонимниците в Дира няма

Има варикоцеле. Той затова няма деца

Си му е постоянна щото е в главата! Тоя е кат шопар дет сам се бута у трамвая. И само той да е оцелял на турнир, ще го загуби.

Григорчо имаше друг шанс за да не му се смеят всички. Единствения начин да се спаси от позор е контузия. Евала хитър е.

И още като видях как почна да куца при 3:2 ми стана ясно че няма да може да приключи мача. Жалко наистина, Григор беше в добра форма

Kalin

Края на мача беше ясен за съжаление и контузията е........очаквана

Жалко за Гришо, стават и такива неща. А Медведев не злорадства и го прегърна, приятели са.

Злорадстват са в тоя проклет сайт. Е виж статията за украйнката която подобри рекорда на Стефка Костадинова. 100коментара злорадстване само защото била от Украйна. Ако Григор играеше тука срещу Украйнец мислиш че нямаше да има злорадстване ли?

Какво да се очаква от Григорета, освен да върти минета ???

Абе най-важното е да си взимам американската пенсийка, иначе ми е през ъ.я за дришо и българия

Неподготвените се контузват, подготвенте играят на ниво 3 седмици след операция на коляното. Факт!!!

Тото Димитров в действие. Доста хора очакваха да бие излезлия от форма Медведев, и както винаги - ох, контузийка и затова паднах, но не се отказах...

Колкото и да е зле Медведев, няма как да е по-зле от наш Григор.

Блядът ще го убие ритуално

давай Гришо

срещу Дришляка...

е па и това ще спичелиш - ездин голям дришляк