Жозе хвана английски журналисти в некомпетентност и не им спести нищо

Поредната уникална пресконференция на Моуриньо, този път очевидно той е прав

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макар понякога да "изкривява реалността" в своя полза (подобно на Стив Джобс) Жозе накрая се оказва прав. Сега в Ман. Юн. се опитва хем да постига резултати, хем да не играе отбора защитно, хем да развива млади футболисти от школата, хем да дава път на британците. Рашфорд наистина играе доста, въпреки че понякога е ущърб на резултатите. За другите младоци е напълно прав. Особено ми е мъчно за Р. Л. Чийк и Д. Соланке, които следя още от юношеските формации на Челси. Соланке е голям талант, но не получава шансове. Затова и Уудбърн отиде под наем. Всъщност, за да изгрее "атомното трио" на Ливърпул при Клоп, бяха жертвани доста кариери на нападатели - Соланке, Ориги, Ингс, Стъридж (е да и контузиите играят роля), Луис Алберто, Бентеке, Балотели.

в PL плащат големи пари, но искат резултат днес, а не след 5 години. На всички които си изредил, шанс им е бил даден, но не са го използвали. А някои са имали дълги контузии, болни и т.н.

Този ме кефеше още преди години с пресконференциите и интервютата, които даваше в Италия. Да отбележа, че съм жена и много много не гледам футбол, ама покрай съпруга ми, който е фен на Интер..... Не го следя в Англия, но ми харесва подхода му, няма друг като него!