Жозе с нова тирада - и пак играчите са виновни за скуката

"Олд Трафорд" изпрати с ледено мълчание отбор и мениджър, тук-там имаше и освирквания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Специалния" направи шампиони два малки отбора...и съсипа три големи...

На всички вече е ясно, че Жозето е пътник. Играчите в момента му правят същия бойкот, какъвто му направиха в Челси. Сам си е виновен, защо ли все на него се случва?

Не съм гледал мача, но статистиката за Ман Ю е 5 удара в очертанията и 4 извън. Така че изказването му може да е вярно: "Знаехме, че няма да имаме 20 положения. Планът бе да имаме три или четири, и да вкараме едно. Нашите офанзивни играчи в момента не са в най-доброто си състояние, липсва им самочувствие и нивото на индивидуалните им представяния не е високо."

Хм, пак другите виновни, но не и той и неговият антифутбол ! Задачата на треньора е да ги мотивира и организира - очевиден треньорски провал, отбора няма желание за игра с прехваленият португалец ! Накрая ще излезне виновна и публиката, че иска повече от отбор като Ман Юнайтед или журналистите, че го питат защо куцат ! Нормално - нулевият жозе е изнервен - направи няколко поредни нулеви години с "отборчета" като Реал Мадрид и Ман Юнайтед - всички се питат - сериозно ли само играчите са виновни ?