Зимната селекция в "Левски" - грешка, която може да потопи клуба

Спорни действия, вкарали "сините" в още дългове и срамни бягства от отбора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Здравейте! Как сте? В момента моята болница се нуждае от трима (3) бъбречни донори за спешна трансплантация незабавно, всеки бъбречен донор ще бъде обезщетен с обща сума от $ 550 000,00 USD. Ние носим отговорност за вашите пътни документи и всички разходи, които могат да възникнат, след като бъдете потвърдени. Здраво и работоспособно тяло трябва да се свърже с този имейл: dr.donaldhospital@gmail.com (dr.donaldhospital@gmail.com) Само сериозни дарители, 100% гарантирани.

Само едно не разбрах - защо джурналиста, написал тази статия смята, че чужденците ще си търсят правата пред ФИФА, а нашите ритнитопковци видиш ли са тотални идиоти и на тях не трябва да им се плаща? Хайде холан след като пазариш човек да върши дадена работа той продава труда си, а ти си длъжен да платиш. В противен случай се нарича кражба. Левски отдавна е в агония, на която съвсем скоро ще се види края. Това трябваше да се случи преди няколко години, но герберастите ги държаха в реанимацията, защото им трябваха силовите групи покрай ултрасите на Левски. Не съм левскар, но пожелавам на отбора да мине възможно най-скоро през фалита и изчистването от дълговете и да попадне на читави хора, които имат идея как да работят за възстановяването на отбора след това.

След фалита няма изчистване, а смърт и изчезване. Няма да е краят на света, но ще е лошо за много хора, които обичат този отбор.

Аз съм икономист и не съм болен запалянко ! Наско Сираков лъже синята общност ! За какъв мощен инвеститор говори ! Повреме на пандемия и икономически колапс кой ще е лудия да инвестира в Левски ! Фалита е неизбежен !!!

Това, че са те взели в някоя фирма с 1кк годишен баланс, да им вкарваш дб-то в Ексел- не те прави финансист. Прави те секретарка.

Говедата не са ли вече в окръжната група? Как така, с над 40 млн лева дълг, над 7 години неплащане на ДДС, и трупане на нови задължения, Гейарена още има отбор в елита???

Демек, закъсали са, но си повтарят грешките с Обертан и останалите свободни агенти на Спас Русев...

Насо Гъзо ще изкара пари от покер и ще плаща, няма страшно.. След като Шишо вече няма стимул да се прави на благодетел, то май само това остава

Да има бомби и димки.и селяните да го д..ухат

По-слаби чужденци в Левски никога не е имало. Да ги махат. По-добре да играем, както баските от Атл.Б., с момчета то школата, дори да изпаднем

Някой ще попита ли защо НАП не си търси парите?!! Не са внесли и стотинка от Нова година насам, въпреки уникалния договор за разсрочване с участието на Боку Тъпото, Горанов и Пеевски...

Е па екстра да го ева! Прекрасни обедни новини.

Такива са фактите, а изводите може да си направи всеки за себе си. Раева може да изговори каквото си иска, но истината е, че Сираков-Раева не вложиха пари, получиха акциите без условия и няма грам място за оправдание. Тъжно е, но в синия клуб се намесиха хора, които отвратиха много от истинските привърженици, а Сираков подходи към тях с протегнати ръце. Днес няма глупаци да си дават парите, за да ги харчат други и вечно мрънкат, че са недостатъчно сравнявайки се арабски шейхове и олигарси. А можеше да погледнат модела на Германия, Холандия, Швеция, Норвегия. Тук винаги търсят "бащицата" и мафиотски оргии, а тези времена ... дано наистина са на доизживяване.

Не е ли подсъдно да се използва името на Апостола? Слагайте кавички!

На мира говедата.Не им е лесно."Болният" леФскар се скри в зайчарника,Насо се крие под полата на жена си.Остана им само един Благо Джизъса да им урежда спонсори. Мъка,мъка.

Тия двамата малоумника са виновни. Боклуци

От Насо нищо не зависи. Лефски са ведомствен отбор на ГРОБ. Докараха се чужденци предизборно, за да гласуват говедата за ГРОБ. Беше ясно, че всичко е до 4.4 и после се разпада. Тоя път дори не си правиха труда да продават маймуните. Сега обаче не щеш ли идат нови избори и агонията ще продължи до средата на юли. Подозирам, че напук на всички за новия сезон ще се доведат още поне 6-7 нови маймуни, всеки ден от медиите на ГРОБ ще се натяква за нови "спонсори" и предстоящия син халифат.

Докато не се разбере че за всеки отбор "ОТИВА" да се казват и добри и лоши неща според заслугите нищо положително няма да се случи във футбола въобще и в "Левски" конкретно. Насажда се мнението, че даден отбор е нещо, ама много специално и различно, от общото. Да така е НО, когато има кой да дава непотени пари. Любимият тим...-нямало да съдят за пари. Той и Хубчев е играл в тима, а после и треньор но...... В магазина никой не пита "ти от Левси ли си та да ти продам по евтино..... или въобще без пари.

Извинения за правописа!

Преди да публикувате статии поне си ги редактирайте. То един постинг за забавление да напише човек, толкова груби грешки и такъв дърводелски стил няма да си пзоволи.

За кой не беше изненада? Отбор, който е в криза, който е на ръба на пропастта, зимата реши да вземе чужденци? И тука не става въпрос дали са чужденци или не. Ако действително не можеш да си покриеш разходите и си за тънал до гуша, защо са ти нови футболисти, а било то и българи? Отговорните органи да влезнат и да им направят една сметка откъде идват тия пари в отбора, че да се дават за селекция? И тва с даренията от феновете се иззтърка, така че моля не ми го пробутвайте пак. Откровен цесекар.

Изгонете хърватския вратар,за да може татовото дебеланче да трупне още някой и друг мач , и да подобри рекорда за най дебел вратар!

Анализът е много точен.За съжаление,Наско вместо да подобри,влоши състоянието на отбора.дано не се случи най-лошото!

Евроидиоти! Някогашните говеда бяха в пъти по-стойностни от настоящите опашкари евроидиоти. Управляват се от некадърни делавераджии и бфс.

Така е! Вместо да купуват играчи, подуенските можеше да си купят още 1-2 мача, както правят обикновено и да нямат проблеми. А така само надъхаха свикналите да лапат от тях гладни чернодрешковци да им удължават агонията с реални отсъждания срещу отборите от втората осмица. Резултатът е какъвто е.

Стига сте ни занимавали с тия нещастни говеда. Пращайте ги в селските групи и да пасат трева. Оборът на народа зарадва отново народа.

Добре че е синьото посмешище да ни радва в тези мрачни времена, истински обор на народа!