Златен олимпийски треньор се самоуби след 24 обвинения от секс скандала в гимнастиката

Джон Гедърт трябваше да се яви в съда в четвъртък, но вместо това бе намерен мъртъв

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

То в САЩ вече като погледнеш жена и те съдят за изнасилване, като в Иран!

Бе, как изнасилвани хора стават шампиони?!

Джендърлогията уби един достоен човек.

Мдам, "гузния негонен бяга"...

_stankow

"Me too" убива реално

Такива новини за америка могат само да ме радват, това говори за упадък. Те искаха всичко да печелят, защото дават парите за реклами. Е, жалко за треньора.

PEYTSCH

Е, сега гимнастичките изпуснаха „кокошката която снася златни яйца“...Полза от самоубилия се тренер няма.

"Златни", ама кървави. Хаир не носят. Обратно.

Сега американската гимнастика я очаква новото поколение трансджендъри, а за жени повече няма да има място в американската гимнастика след новите закони за многополовите трансджендъри... Треньорът се е самоубилл, защото мъжки задници не го интересуват...

Абе вие такива тъпи ли се раждате или?

Ами ето, тия с най-бруталните характери, си останат най-големите страхливци... добре е направил иначе, бая пари щеше да изгуби на данъкоплатците в дела, та поне това може да му отчете на дявола...

Нека ровещите се разровят по-надълбоко.Може пък преди 100 години да излезе още нещо......

Има ли нужда.

Предлагам разкритията да стават в момента на деянието, а не след 5, 10, 20 или 30 години. Това да важи за всички сфери, за всички полове. Иначе какво се получава? Имало насилие, следва мълчание, следващо насилие, следва мълчание... Годините минават и едва тогава се стига до признания и разкрития, което е тъпо! Защото през това време насилникът е продължавал да насилва и десетки са продължавали да си мълчат. Т.е. насилваните почти стават съучастници с мълчанието си. Защото, ако бяха направили разкритието в момента на деянието – насилникът /ако ще да е и най-великият треньор, режисьор, сценарист, политик, работодател и т.н./ щеше да е приключил с кариерата си в затвора. А иначе човек може да си помисли, че жертвата се е оставяла да бъде насилвана, за да постигне някакви облаги: включване в националния или олимпийския отбор, място в листата за народни представители, главна роля във филм и т.н. Така разбирам нещата.

Ако Нешка работеше в сащ с нейните методи щяха и нея да я осъдят на 100 години. Но само така се става шампион. А това със сексуалното насилие стана мода в сащ, ако те пипнат случайно по гъ..за вече си насилен

в случая, очевидно не става дума за "пипане по гъза".

Абе още не ми е ясно сексуалното насилие дали е пляскане по задника или изнасилване

V gimnastikata e palno s hahovci,vsichki treniori i taka narechenite “gracii” sa s psihologicheski problemi,otkacheni sa zashtoto shibaniq im sport gi pravi takiva,osven tova komu e nujen tozi nerazbiraem i negledan ot nikogo sport?!!!!

Никой не ти чете шльокавицата

В САЩ всеки рано или късно всеки извършил престъпление си намира майстора. Сега за БГ.Един от най-добрите приятели на Бойко е групов изнасилвач садист.През 90те беше представител на чорапогащници Голдън Лейди.Сикаджийска мутра.Построил си къща на ужасите, в която дръжките на вратите са били премахнати умишлено отвътре.Примамвал или отвличал манекенки и ги оковавал във вериги.Франкенщайн достоен за филми на ужасите.Когато Путин дойде в БФ,Бойко му подари едно куче от кучкарника на въпросния Изрод.Та като се стигна до дело преди няколко години, защото жертвите на този кръволак са десетки и сигурно има и убийства, та тогава тоя "приятел" съда го пусна да си гледал дъщерята, а една невидима ръка му помогна да избяга в чужбина.Проверете и споделете,защото е време гадостите на СИК да бъдат наказани.

САШ се движат по вятъра на кукловодите. Днес сме решили, че всички успешни бели мъже ще бъдат смачкани и действаме.

Стана ми интересно, може ли някакъв нищан с името на тоя кретен...

Пламен Митрев - мисля , че се издирва от Интерпол все още

Ти си пример за това

Мир на праха му! Истината е, че зад успехите стои много труд, и пак труд ако е рекъл Господ и мъничко късмет. Дано да дойде някой джендър да им "оправи" гимнастиката.

Ако беше само труда, нямаше да се налага, да се самоубива.

Посветил е живота си на това, дал е всичко от себе си, сега на стари години, подклаждани от блм и миту му стоварват недоказани обвинения, явно от някакво курве, чийто задник се е поизпотил от тренировки и кенселират човека ! САЩ са обявили война на всички успешни бели мъже ! Да се надяваме, че ще дойдат черни педали и ще ги оправят.

Да. Понеже има война срещу белите мъже, дай да подкрепим морално белите мъже престъпници. Правилно ли съм те разбрал.

BajMihal

Да си чувал максимата "невинен до доказване на противното"? Откъде видя присъда срещу него, че го наричаш престъпник? Или ти така по комунистически, без съд и присъда...

Да си прочел да го споменавам.

BajMihal

"...дай да подкрепим морално белите мъже престъпници..." Правиш презумция, че е престъпник ако не разбираш.

"Правя презумция", че е обвинен.

BajMihal

А правиш ли разлика, между "обвинен" и "престъпник", че явно точно това ти се губи?

Правя разлика - "обвинения" е с по-голяма вероятност да бъде признат за виновен, отколкото необвинения. Това ти се губи на тебе.

BajMihal

От обвинен до престъпник има дълга процедура по доказване. Ти го изкара престъпник преди да е започнал съда. Браво, типично така по комунистически... Не си чувал за клевета, лъжесвидетелстване... Не, щом някой е казал, че е виновен, значи няма нужда от съд. Типично по комунистически....

Простотии - типично по глупашки.

BajMihal

Свършиха ти аргументите, викаш ;)

Не са ми "свършили" - за простотии няма аргументи.

Да направим разлика между дъртите меркантилни митутки от киното и тези невинни 13-16годишни момиченца, с чията отдаденост и амбиция в спорта е злоупотребено, нечовешки. Не може трошенето на деца, да е цена за спортния "успех".

Сега с вниманието към ненакърняване на чувствата ще се появят още по-големи шампиони.

ако не се появат "по-големи шампиони" стига да се запази живота и здравето, и на едно момиченце само. Па, макар и да е на шесто място.

...ама иначе държавата иска медали? Нека сега си пуснат педалите и джендъри, да видим колко ще спечелят.

спортът в днешния си вид само уврежда здравето

Високото спортно майсторство. Спортът за здраве, го укрепва.

За дивани философи като тебе няма, ама абсолютно никаква опасност

За диванните философи има други опасности. За здравето, включително.

Ако секса беше с момчета, медиите щяха да го изкарат герой, но там не одобряват много-много отношенията мъж-жена....

Като печелил медалите бил добър, след време някоя недоебана и не реализирана тъпа путка решила, че трябва да се оплаче и на човека му се разказва играта! Тъпи кравари

Проститутки има по целия свят.