17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма ли, кой да каже на Г-жата, че вече комунизма свърши и по-добрите ще бъдат оценени, както се случи.

Художествена гимнастика - любим спорт преди години. Но там, където няма метри, секунди и всичко зависи от "жури" - няма смисъл. Честито на нашите момичета! Това е - УАУ! - при толко субективизам да се преборят -БРАВО! Но сега видях колко се е променила "художествената" гимнастика. За съжаление не е останало нищо художествено в нея. Едно самоцелно, непрекъснато изхвърляне, подхвърляне на уредите. Играта с уредите се е свела до това кой колкото може повече пъти да ги изхвърли и улови без да ги изпусне. Няма танц с уреди, няма танц с тяло. Само си спомнете Анелия Раленкова с нейното "Болеро", Диляна Георгиева с "Токата и фуга..." или Лили Игнатова с "Аве Мария". А от по-далечното минало - топката на Мария Гигова или въженцето на Нешка Робева. Ами - това е - правилата са други, жалко.

И на кого са нужни тези кичозни трика с измислени полички. Горките деца - с този тежък грим, с тези камъни - ужас просто!

На всички би им се искало да се върне художествената гимнастика в истинския си вид,на тренъорите и самите гимнастички също,но това не го решават те

Сган бедна, отивайте в россии (с малки букви!) да МОЛИТЕ за скидка, жалки твари! Тук сте наши роби! Ще мълчите и ще работите, за да бутате БЪЛГАРСКАТА икономика. А тя (българската икономика) трябва да се развива, за да инвестираме още повече в гимнастиката! Пожелавам още повече успехи на нашите момичета, а и на следващите, които ще "поемат щафетата"!

Червей си долен,балкански плебей и роб на европейска цивилизация! Червей,сега са те бутнаха победата,-ама затова и Раева мълчи като риба!

Куре,в 2022 ще има световно по гимнастика в София! Ще видим истината.Български гимнастички са силни сега,не споря. Но не и израилски патки.А тази еврейка на Олимпиадата получила с 2 бала по високата оценка от рускинята при условии,че е изпуснала уреда.От там тръгва разлика.От там бяха заложени загубите за рускините. Куре,ще дойде 2022!

Тази "сган" жшвее така,както ти и не си сънувал! Пробвай да се кичиш ,изроде, например със софийска жпгара! Жалка Витошка,потънала в боклуци и долните заведения,-това ще ти е втора картинка,от коята чужденците получават незабравими впечатления! Грохнала гледка!

Пак ги бутнаха степните примати. Италианките бяха по-добри, по-красиви, по-усмихнати, по-симпатични. И този път гимнастиката ощети други в полза на рок.

Толкова е бясна, че ги бихме, че искала да работи в ГРУ, за да убие нашите момичета. Съдийството от 20 съдии от цял свят било купено и затова иска да убие нашите, ако не върнем медалите. Не се шегувам, наистина го е казала. Егати Наглите руски зверове, какво ще кажете?

Какво ще кажаме? Трол си,подлец си продажен! Това,което твърдиш-не е вярно!

Зарадвайте се истински за Българските победи ! ЗаЕ^ете ги тия педали, дето тук и сега са се заели да плюят . Не им обръщайте внимание - те не заслужават и на храчката вниманието ! Идиоти, имбецили и платени предатели винаги ще има . Нека да си мрат на воля ! А, Ние да Празнуваме ! Честито Българки и Българи ! Това звучи Гордо !!!

Поклон Български момичета. България се гордее с Вас!!!

Ух, Боже, ужасни сте! Кажете едно БРАВО и БЛАГОДАРЯ на НАШИТЕ МОМИЧЕТА! Да са ни живи и здрави, все така красиви, успешни и харизматични! Само напред мили мои! ЖЕСТОКИ СТЕ!!! Обичам ви и само НАПРЕД! ВИЕ ГО МОЖЕТЕ!!!

Коментарите доказват , че родните русофили са безродници

Руските тролове пак са недоволни,

Блядките са ни бесни ;) Безценно !

По този начин страната ни завършва участието си на Токио 2020 с общо шест медала, от които три златни - този на гимнастичките, както и титлите на Ивет Горанова (карате) и Стойка Кръстева (бокс), а останалите са едно сребро (Антоанета Костадинова, стрелба) и два бронза (Тайбе Юсеин и Евелина Николова, борба). Какво стана ? Къде са мъжете ни в този списък ? ОТСРАМИХА НИ НАШИТЕ МОМИЧЕТА ПРЕД СВЕТА !!! Това е най-доброто ни представяне от 20 години (след Сеул)...През 2004 година в Атина сме под №33 с общо 12 медала (2 златни, 1 сребърен, 9 бронзови), в Пекин 2008 сме №42 (1 злато, 1 сребро, 3 бронза), падането надолу в таблицата продължава и в Лондон през 2012 - №63 (2 сребърни и 1 бронзов), а в Рио завършваме под №65 през 2016 година с общо три отличия (1 сребро и 2 бронза). Надявам се с помоща на нашите тежкоатлети в Париж за следващата Олимпиада да сме по-напред !!! ПОКЛОН ЗА ТРУДА ВИ И ПРЕДСТАВЯНЕТО ВИ В ТОКИО БЪЛГАРСКИ ЮНАЧКИ !!! ЧЕСТИТИ ДА СА МЕДАЛИТЕ ВИ !!! БЪЛГАРИЯ ВИ ОБИЧА !!!

А инак грозноватите курвета ще са по вървежни в дубай сега. нали там отиват всики от този псевдоспорт

Съжалявам нещастници и лузъри като теб. Искампда изкажа и съболезнования на майка ти, че е родила такова изродче.

с тая игра и честно съдийство най много 5 място то това не е спорт някакви съдии с заповеди дават или отнемат медали една изтърва лентата ама и дадоха медал друга без грешка не взе. тук поантата е всики против Русия Премахнете това от Олимпиадите нямат място заедно съсъ скейтборда и всякакви където група "съдии" дигат ощенки

пРоссия да не е абонирана за първото място? Да вземат да раздават медалите от сребро надолу , искаш ли? А кочината да в абонирана за златото?

Съдиите са винаги за Русия.

Боже, ако беше толкова просто, всеки щеше си хвърля уреда нагоре и да го хваща с две ръце, за да няма грешка. Хора които грам не разбират вече 2 дни коментират, обсъждат, осъждат и клеветят!

Бравоооо

Поклон пред нашия ансамбъл, бяха категорично по-добри от рускините. Радвайте се на златния медал и не се избивайте в коментарите

Някакви хора, които нито разбират, нито са гледали състезанието, нито дори ги интересува този спорт, са написали куп гадости! Е, този път дългата ръка на Винер не можа да осигури златото на рускините! След толкова години ограбване на българските гимнастички, дочакахме справедливост! Този златен медал за нашите е най-златния от всички и никой, ама никой не може да има претенции и да посяга към него!

Като гледам коментарите някои руски тролове май доста ги е яд че ансамбъла ни завърши първи. Като не ви харесва просто не коментирайте, няма нужда да става като на пазара да се спори. Поклон пред нашия ансамбъл, бяха категорично по-добри от рускините

Направо ако не им харесва да се изнасят, какво правят тук така? Умът ми не го побира как в собствената си държава ти ще милееш за друга - не твоята, а твоята ще хулиш!

Не Златни, ами... Няма такива момичета!!!!

БРАВО ЗЛАТНИ МОМИЧЕТА! БРАВО ИВЕТ ГОРАНОВА! БРАВО СТОЙКА КРЪСТЕВА БРАВО ЗЛАТНИ ГИМНАСТИЧКИ! БРАВО И НА БОРКИНИТЕ ЕВЕЛИНА НИКОЛОВА И ТАЙБЕ ЮСЕИН! ТЕ СЪЩО СЕ БИХА МЪЖКИ И БЕЗ КОМПРОМИС ЗА БРОНЗОВИТЕ МЕДАЛИ! САМО МАЛШАНС НИ НАМАЛИ ЗЛАТНИТЕ МЕДАЛИ С ОЩЕ ДВА! ВИЕ ОТСРАМИХТЕ БЪЛГАРСКИЯ СПОРТ И ПОКАЗАХТЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ МОЖЕ! ТОВА КОЕТО НАПРАВИ АНСАМБЪЛА НЕ Е ПРАВЕНО НИКОГА! НИКОГА НЕ СМЕ ИМАЛИ ЗЛАТЕН МЕДАЛ ПО ГИМНАСТИКА НА ОЛИМПИАДА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ И НАШИТЕ СЛАВНИ СПОРТИСТКИ!

Благодаря ВИ прекрасни златни момичета! ❤️

Браво! Момичетата измиха лицето на България. Тази Олимпиада беше симптоматична. П.тьовци.

Дрисла.

Защо пишете глупости Бравоооо..а тук спорите мъже жени...това няма значение сега това е спорта

Съвсем естествено руските тролове с лопата можеш да ги ринеш под тази статия. За пореден път се убеждавам, че има ли български успех( независимо в коя област) рубладжиите, руснаците и либералите веднага се стремят да го омаловажават.

Прибавете още 3 златни медала от тениса. 1 индивидуално, 1 двойки и 1 на смесени двойки,завоювани от манго от Хасково. Велик Българин! А, той май не участва. Кръсчето нещо, че ! Не може да го вдига, че и Лолита го заряза. Толкова млад, а вече импот

Прибавете още 3 златни медала от тениса. 1 индивидуално, 1 двойки и 1 на смесени двойки,завоювани от манго от Хасково. Велик Българин! А, той май не участва. Кръсчето нещо, че ! Не може да го вдига, че и Лолита го заряза. Толкова млад, а вече импотентен!

Прибавете още 3 златни медала от тениса. 1 индивидуално, 1 двойки и 1 на смесени двойки,завоювани от манго от Хасково. Велик Българин! А, той май не участва. Кръсчето нещо, че ! Не може да го вдига, че и Лолита го заряза. Толкова млад, а вече импотентен!

Прибавете още 3 златни медала от тениса. 1 индивидуално, 1 двойки и 1 на смесени двойки,завоювани от манго от Хасково. Велик Българин! А, той май не участва. Кръсчето нещо, че ! Не може да го вдига, че и Лолита го заряза. Толкова млад, а вече импотентен!

Какво им трябваше да печелят златото......то тъпите българи пак се изпокараха помежду си.....и да се зарадват не могат глупаците ?!

Вместо да каже Браво на България Казва кур за Русия…. Ето това е малоумщиината в нашата държава

Айде в Анадола ако не ти харесва!!!

Браво, страхотни момичета! Гордеем се с вас, шампионки!

Тук сте се спрели да мразите.Едните мразят мъжете,другите руснаците.Просто се зарадвайте на успеха,щото може и скоро да няма друг такъв.......разбирате ли ве простаци ? )))

Ха ха ха! Най-много златни медала не са на Китай,САЩ,Русия,а на Британската империя. Великобритания,Австралия,Нова Зеландия,Канада имат 53 олимпийски титли.Всички те,признават за държавен глава английската кралица.Ако добавим и още до 35 държави,медалите ще станат повече.

британско-имперски памперс ( на кралицата ) !!

А, ако върнем и времето на СССР , ще стане още по-инрересно, нали ?!? Аман от Дебили !

Погледни медалите на ЕС, само Германия, Франция, Италия и Нидерландия общо имат повече златни и сребърни и бронзови медали и от САЩ и от Китай? А сега съпоставете и населението и икономиките и стимулите за спорта и ще разберете къде биологичното богатство е най-голямо!

Леле имам чувстовото, че не сме спечелшлш олимпийски медал. То не беше плюене, завист, та и партиите замесихте. Абе хора не можете ли да кажете едно браво, велики сте. Най малкото сме българи. Явно само знаете да обиждате. Не стават е за нищо, дори и когато печелим намирате кусури. Жалки сте.

Жена съм всъщност, но с мъжки полови органи, които не стават за нищо. Сама на себе си се смея, хихихи

Българските мъже може да не стават за нищо, но за сметка на това са прилежно епилирани

И изобщо мъж ли си или обикновен руски травестит

С мустаци Прилича на захарова Хахахах

Боли ли истината? Виждам, че успешно си се самоидентифицирал в моя коментар. Я бягай на епилация!

Хахахахахахай

е този, който не мачка падналия противник...

Да направим женски футбол в България , та вземем поне веднъж да спечелим някое европейско или световно

2021-08-08 10:08:00 Руснаците са 140 милиона (нерегистриран) И до един са дрогирани ---- В.В.П. ЗА ТВА ТЕПЪРВА ШЕ ГУБЯТ ОЩЕ МНОГО, ДОКАТО НЕ ПОЧНАТ ДА ИЗЧГЪРКВАТ ТАЯ АБРЕВИАТУРА ... ХА Х АХА

Златни! Школата на Нешка.

... И на Мария Гигова, и на Мария Петрова... Поколения създават майсторство и школа.

Четете ли форума сега разбирате ли защо 30 години минаха от тъй наречения комунизъм и ние сме още на този хал , мислите ли че някой в Русия или която и да е друга държава ще има някой да пише против родината си и да подкрепя друга държава, на тези "умници" ги съветвам да отидат в Москва и на обществено място да говорят силно на български или на какъвто и друг език различен от руския ще се видят в чудо , само тук има безредници

Вие плюете по Русия…. И защо??? Щото си прост или тъп трол…

Не плюят по Русия а по предателите затова давам и този пример защото съм го преживял , а ти се абсолютен предател

Това че не плюя руснаците ли? И защо трябва да ги плюя?

Пак казвам българските жени за пореден път ни отсрамват на световен форум и това не е случайно..Мъжете се занимават със спорт само от комерсиални подбуди за съжаление.Насочват се към футбол защото там има пари,диакотеки и лесни момичета или бойни спортове,за да си избиват комплексите и стават част от мафията.Разбира се виновна е и държавата,защото напълно е абдикирала и дава пари единствено за връзкарчета мамини синчета. Браво не наще момичета те наистина са златни!!!

Що се отнася за медала за ансамбъла според мен това е най-престижния златен медал който може да бъде спечелен в художествената гимнастика. Просто винаги някое дете чудо може да пробие въпреки системата. Това че ансамбъла е добър доказва че има система и са работили добре в тази федерация. Отборно постижение. Точно от това имаме нужда!

Българките доказаха , че са по- качествената част в България. А мъжете, които са по- силната част от един народ и от които зависи нивото на държавата, са на много по- ниско ниво. И страната ни, затова е на най- ниското в ЕС. БРАВО БЪЛГАРКИ !!!!.

Мъжете са причината да имаш ток и интернет в момента. Шибан идиот.

Браво на момичетата. Честно казано не очаквах на тази олимпиада да вземем толкова медали...

Огромна победа за българските жени! 6:0 за жените! Драги мъже, показахме ви къде ви е мястото! Показахме ви още веднъж че за нищо не ставате и че сте гола вода във всичко! Показахме ви че България е оцеляла благодарение само на жените си! Много сте жалки да знаете! И това много ясно се вижда от всички навсякъде! Дори руските мъже не са толкова кекави като вас, да знаете! Е сега, драги мъжленца след като се видя кой е силният пол, нещо да кажете? Без думи сте, защото ви поставихме точно там където ви е мястото! Оставете на нас важните неща, вие си гледайте ракията и салатата пред телевизора, напивайки се от яд че за пореден път ви натрихме носа! Жалки сте!

Ми така си е, в България мъжете са слабия пол...

Те са полът който нищо ама буквално нищо не може да свърши като хората.

Им дай да си правят прически и да си бръснат краката Затова и футбола не ни го бива. Мисля че е време да направим женски футбол в България…. Та вземем веднъж да станем световни или европейски шампиони

Много правилно. Както писах по-рано, българските "мъже" са №1 само на приказки, в кръчмите и разбира се - по форумите! Жалка картинка. Докато българските момичета печелят злато по олимпиади, българския "мъж" седи по форумите и лее хейт. Дано да има скоро олимпиада по храчене, Ганьо там ще е златен медалист.

Тая пък злоба защо ?! Мъжете не ти обръщат внимание ли...какво ?

Мъжете са причината ти да имаш покрив над главата си, ток, вода, интернет и да не живееш по дърветата. Нещо да кажеш? айде млъквай.

Прекалено много русофили и русофоби има и прекалено малко нормални хора.

НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ЕДНА ЕПОХА ... ЕПОХАТА НА "ВЕЛИКАТА" "НЕПАБЕДИМА" МЕЧКА-СТРЪВНИЦА ! АМИН !

Натри носа на 140 милионна пощръкляла от злоба Русия! Само вижте захарова как се пени като побесняло животно от злоба към България. Честито на всички българи!

Аман от прости тролове Толкова ли не можете нормално да поздравите нашите българки… РУСИЯ ИМАТ 70 медала…А НИЕ?

И до един са дрогирани За какво да ги поздравяваме Че вземат допинг ли Или че един българин се бори с двадесет от тези руски лъжци Смешен си

А китайците колко 'милиона" са? Айде стига бе пумеран прост!

Най-хубавата новина от дълго време насам!Невероятни са българските гимнастички в този все още женски спорт.

Кобилкина, ти ли тролиш тук ма ?

Не , румчо съм

Българските жени отсрамиха българските мъже.. Българските мъже определено вече не са това,което бяха..За наше огромно съжаление..

Са тука в сайта и плюят по Радев и Русия Българските мъже им дай да си скубят веждите и да си правят прически….хммм точно като мангалите