Златните момичета - без грим, бухалки и обръчи (галерия)

Родните гиманстички се отдадоха на заслужена почивка, а Dir.bg бе там, за да ви я покаже

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо на 2/3 от снимките са голи, та те са деца, какво точно цели статията, какво да видим

Хубави деца, браво :)

пенсии дадоха ли им вече?

Като вземат олимпийски медали ще им дадат, като на всички останали олимпийски медалисти. Що за тъп въпрос?

Бих чукал единствено Катрин

ето защо никой не иска да учи и се занимава с математика например или да е инженер - няма пенсия няма златните ..... без анцуг си за никъде в БГ

Докато стигнат до тази пенсия, ако изобщо стигнат, има 15-20 години як труд. Като за световно ниво, а не като теб, само като гледа шефа ти.

Много, много хубави момиченца! Да са живи и здрави, да им върви по вода в живота!

е за рубриката "платена реклама"

това е прелюдията към пенсиите- а и по-една мутра тъпкач и чалгата за капак

Пенсия! Пенсия! Пенсия бе! Мин. 1200 лв.! Зер инфлация има, иляда са малко вече!!!

Да са живи и здрави, техните пенсии няма да са като твойта.

Че те били много готини. Като ги видях на една снимка с грим, страх ме хвана.

Големи красавици са. Дори без грим са идеални!

Няма как, момиче на 13 г. да е по красиво с грим, отколкото без. Но нали козметичният бранш владее медиите...

Браво, заслужават малко Релакс момичетата! Хубави българки, стягайте се, защото рускините ви надминаха и постоянно ви дишат във врата. За тях второ място е провал, а първо място е нещо ясно и естествено! А някога те се учеха от нас

и здрави прекрасните ни гимнастички! По-надолу някой се е изповърнал, че спорта бил измислен и светът не го гледал ?! По-тъпо нещо не съм чувал! По тази логика всеки спорт е измислен! И светът определено не се е засилил да гледа, американски футбол, ръгби, бейзбол, голф и подобни!Но ония си ги спортуват и си ги развват... Да не говори, че художествената гимнастика е дори по-красива и от ледената, защото именно на нея си проличава синхронността и огромния труд, който се полага за да се постигне! Именно синхрон, задружност, единност, една цел, все неща, които "Щерев" и чикиджийската компания от двама-трима в тоя форум не разбират и няма начин да разберат!

Май жените повече го гледат. Минавах през кръговото на 4км и предимно видях жени (със знамена, изрисувани бузи) към Арена Армеец. На мен не ми е интересен спорт, но имам представа от професионален спорт колко труд изисква и затова се радвам на постиженията ни. Играх баскетбол в младежкия на Академик до 20 годишен. Многото контузии на дясно коляно ме отказаха от профи кариера и се съсредоточих върху образованието.

Kenn1111

Правиме една огромна грешка като титлуваме спортисти с имена които са на път да заслужат но още не са.То не беше Григор то не беше Пулев то не бяха фотболистите и волейболисти а сега и гимнастичките.Нито футболистите са ни лъвове защото са делеч от това което са постигнали тези преди тях получили това име нито гимнастичките които са още далеч далеч от това име дадено на едни момичета при които стълбичките не само бяха оглавявани от тях но имаше ислучаи и трите медала да са български.Дано станат златни момичета но за сега още са далеч от онези.Имат качества но още не са го заслужили това име!!!

Когато някой е Световен шампион , Европейски шампион и има достатъчно златни медали от Световни купи как да бъде наречен ?

Отличнички! Най-добрите и най-хубавите!!!

Ами само едно мога да кажа - без грим са много по-хубави. Дано им се сбъднат мечтите на децата и да са живи и здрави!

супер са

момичета,не се сърдете на чичетата,които ви критикуват. те са свикнали техните жени и дъщери да прекарват времето си в чалгарниците и фризьорските салони. и представа си нямат от това,което се прави в спортните зали! светът на спорта за тях е светът на спИрта и прилежащите му мутреси.

Много хубави деца, да са много щастливи и успешни и занапред и да ни радват. На тези по-долу които пишат че този спорт никой не го гледа и не е интересен, да си включват бокса или някакъ кеч и да спрат да пишат

Gal1974

От коментарите тук, а и по други теми става ясно едно. Този прост, злобен и завистлив народ си зласужава орисията....И не случайно България бе изобразена като клозета на Европа....Жалко

браво,мили момичета!поклон пред всеотдайния ви труд и упоритост! забравете обаче,че ще ви обичат искрено в България - това е злобен и завистлив народ. пожелавам ви скромност,защото главозамайването е погубило много таланти. спомнете си Дивна..

Арее, кифльоците скоро ще ги пускат по пързалката на дебелите чичковци с големите портфейли.

Що па си мислиш, че дебелите портфейли не са по за предпочитане от теб? Те, поне дебели портфейли са постигнали, а ти само дебели лиги точиш.

Китай например е хегемон в тениса на маса....дали го смятат този спорт за глупости,а? Как мислите? "простите" китайци - vs "умните" българе. Амин за нашата нация, с това ви мислене!

алоооо пичове, нещастни! Тука гледам се е зародила някаква псевдо-дискусия "кое било измислено и кое не".....вие сте пълни ИЗМИСЛЕНЯЦИ! Значи немци, руснаци, това янки, китайци, японци и т.н. водещи нации се борят за медали и постижения в КАКВИ ЛИ НЕ СПОРТОВЕ(няма да изборявам)...а пък ние една художествена гимнастика имаме(където се борим с големите) и тя не видиш ли била "измислена"...Леле мале, какви ИЗМИСЛЕНЯЦИ СТЕ!!

Всеки медал спечелен от спортистите ни е повод за гордост и уважение към труда и постижението им. В никакъв случай обаче не приемам че те са "златните момичета". Паметливите знаят кои са и ще останат като златните ни гимнастички. За жалост обаче носталгията по онова поколение и постиженията им сега се уеднаквяват със скромния успех на днешните.

Уважавай труда на хората. Стига мрънка.

И какви са ако не златни ? За година и нещо станаха Световни и Европейски шампинки , а имат и доста златни медали от Световните купи.Какви да ти наречем ако не златни ?

Kenn1111

Имат ги когато не участват рускините така че нека бъдем обективни.

Навсякъде участват рускините недей писа глупости и се запознай малко със състезанията.Аман от глупави интриганти , които се чудят как да омаловажат успехите на други хора.На едната Световна купа в Москва нашите биха рускините на тяхна земя.Повече от това какво искаш.

Кой плаща за този луксозен хотел?

Илиана Раева...

А тя от де взе парите?

Дали?

За този хотел плаща самия собсвеник на хотела , който им прави подарък на всичките.Задръжте си злобата и завистта отзад.

Нито са златни, нито момичета! Това са дечурлига в един измислен спорт, както и бадминтона! Къде видяхте, че са златни след като на домакина сега му се води един изчезнал обръч! И сега кво правим с доживотните им пенсии? ОТВРАТИТЕЛНА ИСТОРИЯ! Дечурлига с доживотни пенсии от по 2000лева! Браво на гроб!

А бе пич, ти само кърлинг ли гледаш? ;))

Страхотни сте!!!

По измислен спорт от този няма.... Гледаемостта му по света е нулева или много близко до тази стойност. Повечето хора по света дори не са и чували за него. Но както всичко в България е изродено до краен предел, така и нашето захласване по този спорт. Момичетата са млади и красиви, като останалите, които не спортуват този спорт, а спортуват нещо друго например... Защо например не успеем да създадем силен женски отбор по плуване... Това би ни направило много по известни, а и момичетата също биха били толкова красиви... Спрете да се захласвате по този жалък и смешен спорт! Нека се развиват атлетиката и плуването и да има повече българки, които да се занимават в тази насока!

Много по-интересно е от ред други олимпийски спортове. Какво интересно има, например, в хвърлянето на копие? Всяка година едно и също, хвърлят копие и измерват някаква разлика от порядъка на сантиметри и милиметри. И какво, ще платя, за да го гледам това?

Поредният коментар манипулация и не по същество. Не става въпрос кой от двата спорта худож. гимнастика или хвърляне на копие е по-популярен, а дали худож. гимнастика е популярна по света иле не. По скоро не е... Освен това не адресира въпроса за развитието на по-популярни спортове в БГ като плуването и леката атлетика, нито изродената представа в БГ за спорта -художествена гимнастика. Въобще възражение без каквото и да е основание и не по съсществото на спора, което трябва да бъде отхвърлено по категоричен начин....

Ако отсяваме спортовете само по популярност, то ще остане само футбол. Според мен, другите спортове имат много по-ниска известност и гледаемост.

Красавици!

По са хубави без грим. Сладурани. Желая им щастлив живот.

Колко красота събрана на едно място ! Е хубави са ни българските деца и това си е !

Супер са!Само успехи и много късмет!

Много грозни "млади" момичета бъдъщи фолк певачици. ако не се метнат от балконити до пенсията после ще станат фолк гърли... добре дошли в булгарситан хахахах

пак ли изпълзя от тинята ?

Ей, нереализиран педигрипал, стига си хейтил и се заври обратно в дупката си! Не може всичко по този свят да е грозно колкото душата ти!

След като са "златни" с един спечелен златен медал,рускините какви са,като спечелиха 7 златни медала.А имаше години,когато печелехме по 5-7 златни,другите не ги броим.Но да замълчим,защото Илиана Раева изпада в нервна криза при такива писания,а пиарите на федерацията ще залаят като бесни кучета. А,да,вече и италианките ни изнасят лекции по художествена гимнастика.

zeddd

Ех.. едно време, ми като сме почнали за едното време, то тогава имаше и нормални условия предоставени от държавата. И не само за художествената гимнастика, а за всичко. Днес се стига до там, че в някои случаи родителите плащат и пътя и хотела, че да може детето да участва. Политичите знаят само - пари няма (иначе няма да има за тях), но при златен медал са на първо място за снимка по вестниците.

Ами италианките са с наши треньорки.

Чудесни деца - да са здрави, разумни и щастливи!

И да не скачат от шестия етаж.