След добре свършена работа е време за ваканция - законите на живота.

Златните момичета от националния отбор по художествена гимнастика се отдадоха на заслужена почивка.  Тя бе необходима след дългия сезон и успешното представяне на Световното първенство в София.

На шампионата на планетата в "Арена Армеец" миналата седмица, ансамбълът ни взе златните медали на 5 обръча и завоюва бронзовите отличия в многобоя, с което си осигури квота за Олимпиадата в Токио след две години.

Трите ни момичета в индивидуалното състезание (Невяна Владинова, Катрин Тасева и Боряна Калейн) успяха да спечелят сребърен медал в отборното класиране. Това бе първи медал в отборната надпревара за страната ни от 17 години насам.

След тежките изпитания, момичетата заедно с техните треньорки се отдадоха на почивка в апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс*****

А Dir.bg бе там, за да ви направи свидетели на това как отдъхват грациите, които ни държаха в напрежение и радваха по време на състезанията от Световното първенство.

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ ОТ ПОЧИВКАТА НА МОМИЧЕТАТА ТУК

Снимки: Иван Григоров

Гимнастичките прекарваха време в басейна и използвайки останалите удобства, с които хотелът разполага.

Пред нас те споделиха, че се чувстват наистина отпочинали след тежките тренировки и състезания, и ще успеят да се презаредят за предстоящите изпитания.

Снимки: Иван Григоров

Довечера момичетата ще се върнат в София, за да подкрепят националния тим по волейбол, който излиза в изключително важен мач срещу Иран.

"Златните момичета" направиха специално пожелание към волейболния тим и ги нарекоха: "Високите момчета"

ВИЖТЕ ГАЛЕРИЯ ОТ ПОЧИВКАТА НА НАЦИОНАЛНИЯ НИ ТИМ ПО ХУДОЖЕСТВЕНА ГИМНАСТИКА

Снимки: Иван Григоров