Златното момче Еди: Кръстен на герой на Дюма, с ген на шампион и мисъл на шахматист

Историята на 18-годишния борец, който удиви всички с безапелационния си триумф на Eвропейското в Рим

Обратно в новината

Коментари - Златното момче Еди: Кръстен на герой на Дюма, с ген на шампион и мисъл на шахматист | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гришо, къде си?! Иди на гости на Еди да ти налее малко психика в кухата кратуна!

Браво! Един малък Голям мъж. Дано хасковската манекенка я прочете тая статия. Не че ще се промени към по-добро, а за да осъзнае поне колко е далече от истинските шампиони.

Браво момче! Страхотно излъчване притежаваш, продължавай да радваш България!

Гледах му две срещи, невероятен е, атрактивен, атакуващ умно, бори се докрай, абе да ти е кеф да гледаш такъв борец, просто е голяма работа, нищо, че е на 18!!!!!!!!!!

Поне арменците в тази държава са повод за гордост! Момче, продължавай все така!

Поне армците в тази държава са повод за гордост! Момче, продължавай все така!

и всичко това,за един пехливанин,син на друг пехливанин!ориенталска работа,ориенталски спорт,явно турците с мазните си борби са ни дамгосали дълбоко,и така си вървиме,,,лекари,учители,инженери,майната им,ама на този пехливанин с трикото не слиза от новините,,,героите на деня,сякаш не бяха борците първите мутри,рекетйори,,

Стояннчо, мама, седи си дома до кюмбето и недей коментира ШАМПИОНА!

Браво на момчето! Пожелавам му много здраве и успехи, и нека той самият да изпитва удовлетворение и да е щастлив. Вдигна високо летвата и ако не печели само злато, може да се очаква да го залеят с нашенския негативизъм. Да се държи, да е силен психически в такива моменти и да не му пука за дребни душици.

Браво на момчето! Да са здрави и щастливи всички в семейството.

Не е политкоректно да учиш в руското училище и да се "справяш" с английския, а не да го знаеш по-добре от българския.

Браво на арменчето! Само така!

Това е спортната злоба, дух и хъс - колкото по-опитен и корав е противникът ти, толкова по-мотивиран и настървен за победа трябва да си! Браво, така се става голям спортист и шампион, пожелавам му на младежа никога да не губи спортната си злоба и мотивация, и винаги да продължава да търси победата, независимо от всичко останало!

Нищо не разбирам от борба, но е очевидно че Еди е безспорен талант! Много ми хареса как с крехката си физика,почти детско тяло, размята конкуренцията като прани гащи! Особенно се изкефих как победи азърбайджанеца! Не му се вярваше на горкия какво му се случва от едно дете! Да е жив и здрав,и още много успехи,както в спорта,тъка и в живота! Респект!

Победа на арменец над азер е повече от победа, това само арменец може да го разбере

Изпитах радост и гордост от победата, но и умиление от чистите думи на момчето. Пожелавам на новия шампион здраве и безброй лични и професионални победи! Дано съхрани в себе си тази човечност, която долових в интервюто!

Поздравления за момъка и родителите му! Да бъдат живи и здрави! Синът да задмине баща си по успехи! Благодарности за радостта, която носи!

Браво, момче! Продължавай все така напред!