Коментари - Звездата-енигма: Аарън се отказа от Бог, избра шамани и Далай Лама. Изолира се в дом на хобит | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпо, по-тъпо, най-тъпо, журналист. Тая статия чупи тъпомера.

Ерън, не Аарон, е евре йче и слуга нааа сатаната. Не случайно на снимката е вдигнал двата пръста символизиращи рогаата на звяра!

Тоз се е взел за полубог като Зевс. Горе долу и аз бях така коги бях хлапе и всичко ми вървеше отръки. Разбира се тоз и парици направил. Но в последствие ги размислих нещата и си отидох при Бог, а не при суетните идоли които нямат грам сила да променят нещо към добро. А напротив още повече те забиват. Със завиране по дупки, шаманизъм и тн не знам точно как помага,уж на тези които Бог бил отхвърлил? Оооо хората отиват в ада, дай да се завра в дупка че да фи спася? Май е пушил от лулата на вожда?!?

С размишленията и мненията си може да бъде определен за ТОП тъпанар. Дали е милионер - няма абсолютно никакво значение... Тъпакът си е тъпак, дори заринат с пари.

Ама е много по добре да те мислят за тъп и да имаш пари отколкото да си тъп наистина и да нямаш пари!

Истината е друга - човекът не иска да се ваксинир,а затова не го пускат да играе. Да се направи на малко луд и отвлечен от Далай Лама е пътят по най-малкото съпротивление.

Хъм чи тя карантината свърши бя !!! Що тъй ?

Не ми се мисли колко трябва да е блъскан в главата, за да говори така. Дано се оправи скоро, че нищо добро не го чака. Но в известен смисъл е прав - протестантите с тяхната изкривена представа за Бога са му нанесли страшни поражения. Но който търси намира, де.

Ако знае какво търси !!!

Крадеца вика дръжте крадеца? Протестантите са наречени протестанти ТОЧНО от хора като вас. Точно защото не искат да спазват човешки измишльотини и предания на старци и баби! Не може Божието Слово да изкривена представа. Това си е Богохулство! А този човек просто си е повярвал твърде много. Така или иначе няма значение в какво искаш да вярваш а каква е Истината. Защото ако не се съобразиш с истината на края ще бъдеш излъган и ще се озовеш точно там от където уж си се отървал!

Простентантите са наречени протестанти от католиците, които и без това са отпаднали от правата вяра. Оттам насетне се роят като мравки секи си е църква сам за себе си. Разбира се, че не може Божието слово да бъде изкривявано, но това не им пречи да опитват.

Рядкост е да срещнеш статия за човек. А не за медийна звезда. Статия, в която пише за истински неща, а не за гламурни бози. Благодаря!

Много букви за некакъв кукундрел бе !!!

Ето този е един от анти ваксарите и се наложи точно поради тая причина да се раздели с актрисата Shailene Woodley. Без изненада в подението на поклониците на Мангъра.

от крейзи по крейзи и трябва да се свиква

Хич не е нова, по лениново и сталиново време пак така са се изнизвали от хорото различните - с извинение, че са малко шантави.