Спортният талант на "Еврофутбол" - Александра Георгиева е балканска шампионка по таекуондо за кадети в категория до 44 кг.

14-годишната дупничанка надделя със златна точка над представителка на Сърбия и така триумфира на 21-то Балканско първенство, което се проведе от 13-ти до 15-ти септември в Самоков. Преди това Алекс надигра представителки на Гърция с 11-5 и румънка с 11-0 и отказване на съперничката й.

Друг Спортен талант на "Еврофутбол" - Радина Борисова се окичи със сребърно отличие от Балканиадата по таекуондо. Ради изигра четири срещи, като само във финала отстъпи на своя сънародничка. Тя започна с успех над македонка с 28-8, след това надигра представителка на Босна и Херцеговина, която отказа след 20 точки разлика. Последва сблъсък срещу румънка, която отстрани със 17-5. В надпреварата в Самоков участваха близо 1000 състезатели от 12 държави.

14-годишната Биляна Чавдарова грабна сребърен медал на 3-километровия крос от Държавното лятно първенство по ски бягане, което се проведе на Белмекен. В свободния стил на 5 км. Биляна се нареди 4-та.

"Еврофутбол" пожелава много успехи на Спортните си таланти!