В света на спортните прогнози можем да открием, че някои функции често използват различни имена, но винаги означават едно и също. Един много добър пример в това отношение е добре познатата "права колонка", множествен залог и акумулаторен залог.

Не трябва да се изненадваме от разнообразните начини, по които се нарича, защото самият залог не се променя по никакъв начин. Идеята на така наречените акумулатори е да се повиши коефициента, като се направят няколко прогнози едновременно.

По този начин рискът се увеличава, удоволствието от играта и разбира се - шансовете за печалба. Впрочем, самото име на акумулатора, който няма нищо общо с автомобилния такъв, идва от английските "accumulate" или събиране на дадени стойности на едно място - точно какъвто е смисъла на въпросния залог. Мнозина го наричат "права колонка", защото всички срещи се подреждат една под друга т.е. в колонка. Чрез събирането на коефициентите можем да спечелим много повече, отколкото докато поставяме няколко залога на различни срещи.

За по-сериозният риск можем да видим, че всеки букмейкър е добавил и една още по-интересна функция, с която да го редуцира значително, докато удоволствието от играта остава. Благодарение на функции като кеш-аут, можем спокойно да бъдем значително по-спокойни при правенето на акумулиращи залози.

Букмейкърите обичат смели прогнози и ще се постараят да предложат някои по-сериозни предизвикателства на аудиторията. Към този момент операторът bwin предлага и специални бонуси за почитателите на акумулиращи залози. Можем да открием повече информация на https://silentbet.com/bg/bwin/ - сайт за професионален анализ на букмейкърите и спортни прогнози - а предложението може да зарадва феновете, защото при избирането на поне две спортни селекции, всеки един фен участва в играта за допълнителен бонус.

С оглед на принципите на акумулаторните залози, забелязваме, че те могат да дадат сериозни възможности на всеки играч. Все пак колкото по-голям е един коефициент, толкова по-високи стават и шансовете за печалба, разбира се, прави се само един залог. Мнозина избират тази система, защото могат да правят залози на по-малки стойности и същевременно да участват за много сериозни печалби.

Акумулаторите могат да се използват за най-различни пазари, както за победител в дадена среща, така и за фаловете, дори броят корнери, които могат да се случат в една среща. Ако обърнем внимание на единичните залози, когато искаме да играем за по-сериозна печалба, трябва да използваме и по-сериозна сума, а именно това не винаги носи необходимата емоция. Не трябва да забравяме, че спортните залози са преди всичко забавление.

От друга страна, колкото повече срещи има маркирани в колонката, толкова по-високи са шансовете нещо в дадената прогноза да се обърка. Всеки букмейкър има различна политика при поставянето на такива залози, най-често позволените срещи в един акумулатор са до осем, но понякога се правят и изключения. Точно тук идва и човешкият фактор, както и удоволствието от играта. Спортният адреналин е другата важна линия, която всеки фен търси в поставянето на акумулаторни залози. Удоволствието от риска може да се окаже впечатляващо, а и ще открием редица фенове, които искат да тестват късмета си.

Добавяме и още една особена привилегия - именно акумулаторите носят онова престижно признание сред приятелите. Спортните фенове често избират този залог като забавление и доказателство, че усетът към играта е реален и напълно оправдан. Доказателството винаги може да бъде печелившият електронен фиш, както се досещаме. Смелите фенове понякога се озовават дори в медийното пространство, правейки невъзможната прогноза.

 

 

Рекламна публикация