Подобно на Шампионската лига, груповата фаза на Лига Европа също върви към своя край. Именно с втората по сила надпревара на континента е свързано и днешното ни предложение, като за целта поглеждаме към съседна Турция и по-конкретно към мегаполиса Истанбул.

Край Босфора Фенербахче ще приеме Рен в директен сблъсък за първото място в група "В" на надпреварата. Към момента и двата тима имат по 10 точки, като са сигурни продължаващи към елиминациите, а единствената въпросителна е кой точно ще го стори като първи в подреждането.

Турци и французи влизат в тази среща с по 10 точки, при това в отлична форма. И двата тима са в серии от по пет поредни победи във всички турнири, като представянето на Рен е още по-впечатляващо, защото гостите нямат загуба в цели 12 последователни мача!

Статистиката показва, че само три от тях са завършвали с по-малко от три гола като цяло. "Фенерите" също са резултатни и шест от последните им десет двубоя неизменно преминават границата от 2.5 попадения.

Освен това Рен е отбелязал във всичките си гостувания досега през сезона.

Днешното предложение е следното - двата отбора да отбележат гол и в срещата да има над 2.5 попадения. За което ще получите ставка от 2.20.

За да вдигнем адреналина малко повече, може да добавим към тази прогноза и Миши Батшуай да отбележи гол. Белгиецът се разписа при последните два мача на турците, а в Лига Европа е с три гола досега на сметката си.

Комбинация от двете предложения вдига коефициента до 4.75.

Maчът в Истанбул е от 19:45 часа днес.