Ситуацията около легендарния куотърбек и най-популярен играч в американския футбол Том Брейди край няма. Той получи контузия и не тренира във вторник и сряда, като това поставя под въпрос участието му в следващия мач на Тампа в неделя срещу Аризона.

Неофициалните информации от лагера на отбора са, че 45-годишният Том не е във форма физически, отслабнал е с 12 килограма и е в депресия.

На терена това много не личи, той отново играе феноменално за тима си този сезон, въпреки че тимът е сполетян от травми.

Брейди обаче е сянка на себе си след новините, че съпругата му Жизел Бюндхен е поискала официално развод. Драмата около двамата върви вече месец и тази вест още не е потвърдена официално от нито един от тях.

ВИЖТЕ КАДРИ ОТ ПОСЛЕДНИЯ МАЧ НА БРЕЙДИ И ДРАМАТА, КОЯТО РАЗТЪРСИ НФЛ С ТРАВМАТА НА ТУА ТАГОВАЙЛОА>>>

Семейството бе пример за сплотеност, преди Жизел да вземе децата и да отиде с тях на почивка без Том, докато той започваше предсезонния лагер с Тампа. Тя е бясна на решението му да играе отново, въпреки че обяви оттегляне през февруари - или поне това е официалната версия за разрива.

Децата бяха на първия домакински мач за сезона, но не и съпругата на Брейди. Според "Ню Йоркър", документите за развода са внесени, а това съвсем е сринало земята под играча и той се затваря в себе си около мачовете на отбора.

А сега идва и травмата, която може да го извади поне за 2 седмици от състава.

Том през годините се опази от контузии и почти няма пропуснат мач в невероятната му кариера с 10 играни финала на Супербоул и седем от тях - спечелени.