Така компанията отбелязва 100-те дни до началото на Олимпийските игри. За първи път България е представена в тази общност от личности с успехи в сферата на спорта, а именно момичетата от Националния отбор по художествена гимнастика - грациите от ансамбъла (Магдалина Миневска, Камелия Петрова, Рейчъл Стоянов, София Иванова и Маргарита Василева), както и индивидуалните състезателки Боряна Калейн, Стилияна Николова и Ева Брезалиева. В началото на годината, с представянето на новата серия Galaxy S24, Samsung България обяви ексклузивното партньорство под мотото "Успехът няма граници", а само преди дни момичетата спечелиха редица медали на Световната купа в София.

снимка: Samsung

По време на Олимпийските игри в Париж през 2024 г. Samsung подкрепя общо 57 атлети, част от Team Galaxy, включително 44 от Европа. Това е най-голямата общност от членовете на Team Samsung Galaxy, които са се събирали на Олимпиадата досега. Спортистите ще се радват на още по-голяма подкрепа от страна на Samsung, за да разгърнат в най-голяма степен потенциала си тази година.

"За нас е особена гордост да си партнираме с националния отбор на България по художествена гимнастика. Колко силни и издръжливи са тези момичета пролича особено силно на провелата се наскоро Световна купа по художествена гимнастика в София. Убедена съм, че най-големите върхове тепърва предстоят, а ние от Samsung ще бъдем до отбора по пътя му. Защото вярваме, че за мечтите и за успеха няма граници", коментира Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung България.

снимка: Samsung

"Samsung силно вярва в олимпийския дух и в пълноценните отношения между спортистите и публиката, които оживяват по време на Олимпийските игри на всеки четири години", споделя Бенджамин Браун, главен маркетинг директор на Samsung Европа. Надяваме се, че тази общност от спортисти, която Samsung подкрепя, ще бъде началото на дълготрайни взаимоотношения, както между Samsung, така и помежду им."

Отборът на Samsung Galaxy ще бъде основният двигател на идеята "Open always wins". А споделяйки своите изживявания и приключения, те ще покажат как Samsung подкрепя и насърчава атлетите и феновете да откриват нови възможности чрез използване на технологиите. Всеки спортист, част от Team Samsung Galaxy знае от личен опит, че да бъдеш отворен към света води до победи в спорта и отвъд него.

Съдържание на: Samsung