Ландо Норис ще иска да забрави преживяването си от неделя вечерта възможно най-бързо. Младата звезда на “Макларън”, който печели всички на своя страна с представянето си досега през сезона във Формула 1, е станал жертва на обир в неделя вечер, при това в храма на футбола - “Уембли”.

Норис е присъствал на финала на Европейското първенство, като в интервю по-рано заяви, че това е първото му посещение на футболен мач.

21-годишният пилот е бил причакан близо до колата си - “Макларън”, чиято стойност е над 190 000 евро, след което един от нападателите го е задържал, а друг е свалил от ръката му луксозния часовник Richard Mille.

Часовникът също не е никак евтин - струва близо 50 000 евро. Швейцарската компания за часовници е спонсор на отбора на Норис прави ексклузивни издания, посветени на най-бързите коли.

От “Макларън” обявиха за случката със следното съобщение - “Можем да потвърдим, че Ландо Норис е бил замесен в инцидент след финала на Евро 2020 на “Уембли”, като при случката е откраднат часовника, който е носил. За радост той е невредим, но очаквано е разтърсен от случилото си. От отбора му пожелаваме всичко най-добро за Гран при на Великобритания този уикенд”.

От британския тим добавят, че полицията вече работи по случая.