Нисичкият бразилец, който през лятото бе продаден в руския Краснодар, се съгласи да каже и няколко думи пред събралите се медии.

"Видях всичките си бивши съотборници, разговарях със спортния директор Георги Иванов. Не сме си казали нищо конкретно, просто се радваме, че се виждаме. Няма как да забравя Левски, все пак бях 3 години в отбора. Надявам се някой ден да се върна пак тук, зависи как е положението", започна Жо, цитиран от Novsport.

Бразилецът каза няколко думи и за това как се чувства в Русия и за престоя си там: "В Русия първенството е силно, чувствам се добре там, хубаво е да играеш там. Мисля, че треньорът е доволен от мен, старая се на всяка тренировка и затова показвам и резултати в мачовете. За момента оставам в Краснодар, няма конкретна оферта за мен. Все още не съм научил руския, знам само някои думи, които са близки до българския".

"Искам да кажа на феновете на Левски, че аз също като тях съм фен на този отбор. Много хора искат да се върна, но за момента няма как да стане, все пак един ден може и да се случи", окуражи "сините" запалянковци Жоазиньо.

Накрая бившата звезда на Лески пожела на новия наставник Николай Костов да направи "сините" шампиони още през този сезон: "Пожелавам много късмет на Николай Костов, да покаже, че е добър треньор. Имам приятели, на които той беше треньор и всички казват, че е много добър. Пожелавам му да направи Левски шампион тази година".