Българският национал Станислав Манолев изигра отличен мач, като бе и с основна заслуга за първия гол в мача в 32-ата минута на срещата.

Манолев бе изведен за отбраната на Легия отдясно, напредна много добре и навлезе в наказателното поле, където пробва успоредно на голлинията центриране. При паса обаче топката се отклони от крака на Жевлаков, излъга стража и влетя в мрежата за 1:0 в полза на ПСВ. Първоначално голът бе записан на името на Манолев, но в крайна сметка, на почивката това бе променено и като автор на попадението бе записан футболистът на домакините.

В 56-ата минута на срещата, нещата за домакините станаха много сложни, след като Кучиак получи червен картон и остави своите с човек по-малко на терена.

Само три минути по-късно гостите стигнаха до дузпа, а Мертенс направи 2:0 в полза на холандците.

В 63-ата минута, след добра контраатака, Строотман изведе Лабияд, който направи двойно подаване с Ленс, последния центрира успоредно на гол линията, а Лабияд от седем метра засече топката за 3:0.

В другия мач от групата Апоел Тел Авив също се наложи като гост на Рапид Букурещ. Израелците взеха трите точки с победа 3:1.

В класирането лидер е ПСВ Айндховен с актив от 13 точки след четири победи и един равен. Втори в група С е тимът на Легия Варшава с девет точки, Апоел с четири, а на последното място е Рапид с три, съобщи Гонг.