Ето поздравителното съобщение, публикувано на сайта на "армейците":


"ПФК ЦСКА ЕАД желае здраве на него и на семейството му, още много титли и поредни победни серии на Стойчо Младенов. Всички, които обичаме нашия любим отбор отдавна сме наясно, че освен като футболист, Стойчо Младенов е незабравим и като треньор. С него ЦСКА ще продължава да пише шампионска история. Да си жив и здрав, Стойчо!", се казва в честитката до Младенов.

Дебютът в "А” група на рожденика е с отбора на Берое. От 1980 година влиза в състава на ЦСКА. Именно с "червените” той постига и най-големите си успехи – става 4 пъти шампион на България, а през 1983 г. е обявен за най-добрър футболист. През 1982 година Стойчо Младенов става голмайстор в срещата на ЦСКА с Ливърпул. Мачът завършва 2:0 в полза на "червените". И двата гола са отбелязани от Младенов. Всички са впечатлени от уменията на футболиста.

Дори се появяват слухове, че Ливърпул го искат в състава си. Трансфери в чужбина по това време обаче не се правят.

По-късно Стойчо Младенов играе в португалския "Белененсеш", "Витория" (Сетубал), "Ещорил" и "Олянензе". Изиграл е 59 мача за националния отбор. На уникалния му гол в 87-ата минута по време на мача с ГДР през 1986 година страната ни се класира за Световното първенство в Мексико. През 1999 година, Младенов става треньор на младежкия национален отбор. При него ритат Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров. Три години по-късно става старши треньор на ЦСКА и отборът записва уникалните 13 победи, след което заслужено грабва титлата.

Освен това Стойчо Младенов е бил треньор и на "Литекс", "Кастория", "Калитея", "Верия", "Ал Ахли", "Етифак" и ЕНППИ. Към настоящия момент, Стойчо Младенов е отново начело на ЦСКА.