Наставникът на 31-кратните шампиони говори за аржентинския полузащитник веднага след края на спаринга с Локомотив Мездра (2:2).

"И аз като вас виждам за първи път Себастиан Скиорили, така че това освен новина за вас е и новина за мен. Нищо не мога да кажа за него. Аз поисках да го видя в една контрола, той отказа. Сега се появява тук, сигурно е с договор вече", заяви Стойчо.

23-годишният халф е парафирал с ЦСКА за два сезона. На 99% може да се предположи, че това е станало без съгласието на треньора. А това пък от своя страна за пореден път потвърждава негласната война между "Титан" и Младенов. Мениджърът, който уреди неговото идване в ЦСКА - Владимир Стойчев, потвърди новината пред "Тема Спорт".

"Себастиан вече подписа. Договорът му е за две години", каза Стойчев. Преди седмица въпросният футболист си бе събрал куфарите и отказа да играе в контролата срещу Сливнишки герой (1:0) с мотива, че не е за проби.

Само няколко дни по-късно обаче той се завърна и записа пълни 90 минути в спаринга с Локомотив Мездра. Явно това е било предостатъчно на шефовете да му предложат договор, въпреки че никой в ЦСКА не е гледал изявите на този футболист на живо.

Себастиан Скиорили започва кариерата си в един от грандовете на аржентинския футбол - Ривър Плейт. Там обаче не успява да се наложи и е изпратен последователно под наем в Колон, Индепендиенте Ривадавия и Чакарита. В началото на тази година преминава във втородивизионния бразилски тим Америка Минейро, където записва два мача и 98 игрови минути. Не успява да се разпише нито веднъж. Това принуждава шефовете на тима да се откажат услугите му и така той става свободен агент. Скиорили притежава и италиански паспорт и няма да заема място на чужденец извън ЕС, съобщава Novsport.