Преди повече от месец в италианската преса се появи информация, че дамата е изготвила мемоари, в които са намесени 30 известни личности. Само от футболния свят бяха споменати имена като Марко Бориело, Божинов, Масимо Амброзини и Винченцо Якуинта.

В списъка са още телевизионният режисьор Джон Скуарция, певците Джанлука Гринани и Фабри Фира, журналистите Амедео Гориа и Джулио Голиа и ръгбистът Денис Далас. Най-голямата сензация обаче беше присъствието на бившия заместник-министър на икономиката Марио Балдасари, който отрече твърденията на Ди Лео.

"Много лошо за тези хора. Разбирам, че сигурно имат съпруги и приятелки, но аз казвам истината. Кой я отрича? Амброзини? Балдасари? Пазя си есемеси с дните и местата на случките", сподели порно актрисата пред "La Republicca".

Тя ще се яви пред съда по подозрението, че е изнудвала със суми между 20 и 40 хиляди евро клиентите си, за да останат сеансите им в тайна.

"Съдиите ми вярват, в момента съм там само като свидетел, не съм обвинена в нищо. Съжалявам, че се нарушава личното пространство на тези хора, но не съм аз виновна. Истината е, че много хора се страхуват от тази книга, не само клиентите ми", каза още тя, цитирана от БГНЕС.