Цимбика подкани Младнов да покаже договора си и да не се срамува от сумата, която взима от ЦСКА.

Припомняме, че Стоянов бе задържан за 72 часа, тъй като по думи на старши треньора на "червените“ Стоянов е щял "да го изкорми с винкел“.

"Естествено, че не съм го заплашвал, това са техни думи“, категоричен бе Стоянов, цитиран от Novsport.

"Казах му, че ще кажа такива работи, за които после той ще трябва да дава пресконференция, за да ги оправдава. Срещу Стойчо не бих използвал и четка за зъби. Най-важното е да има винкел, защото това е просташко, винкелът е от Перник.“

"Не мога да приема, че синът му носи конуси за 8 хиляди лева“, заяви Цимбика по отношение на това, че Младенов вкара сина си в щаба на "червените“.

"Това е обида за вски треньор, който има лиценз, дори и за тези от регионалните ни групи. Вижте Камбуров – вкара гол на "Левски". Вижте Аесс – вкара на "Лудогорец".

Искам да попитам Стойчо колко от неговите футболисти са вкарвали на "Лудогорец", колко са побеждавали "Лудогорец". Защо не се използват тези футболисти? Защо се гонят?

Взимаме някакви футболисити, държим ги по една година, после ги гоним, а те вкарват на водещите отбори. Когато играхме с "Левски" и видях, че Камбуров не е в състава, си отмених бас с приятел от "Левски". Разбира се това не е вина на Стойчо, да не му прехвърляме всичко на него".