Халфът, който вкара победния гол в Белград при победата над "Партизан" с 1:0, добави:

"Естествено, в такъв момент, при дузпа, има напрежение, но аз се радвам, че успях да отбележа и отборът победи с този гол. Щом треньорът реши аз да бия дузпата в този момент, значи за момента аз съм дузпаджията в тима, но натам той ще каже кой ще бие наказателните удари".

"Мачът с "Партизан" беше доста труден. Двубой, от който трябваше да извлечем максимума. В такива мачове трябва да имаш и доза късмет. Имаше някои опасности пред нашата врата, но пак казвам – смятам, че заслужено продължаваме в следващия кръг", каза още бившият капитан на "Локомотив Пловдив".

Запитан дали играчите на "орлите" са вече готови за дербито с ЦСКА през уикенда, Златински отговори:

"Вече мислим за този мач. Ще се подготвим по най-добрия начин и ще опитаме да го изиграем максимално добре. Дерби е, все пак играем с ЦСКА, не мога да кажа кой е фаворит. Излизаме да покажем най-доброто от себе си срещу ЦСКА и се надявам да победим".

"Естествено, че съм доволен, че дойдох тук в Разград. Това си е мое решение. Щом съм тук, значи съм щастлив. Доволен съм, че съм в шампиона на България", завърши Златински, цитиран от БГНЕС.