Край на мача.

Топката отново е във вратата на "Ботев", но отново има маркирана засада. (80 минута)

ВТОРИ ГОЛ ЗА "БОТЕВ"  2:0! Луис Педро се измъкна леко от Пламен Крумов отляво и с пас по тревата намери Хамза около границата на наказателното поле. Тунизиецът веднага пусна към Доре, който от около 7 метра без проблеми опъна мрежата зад Блажевич. (74 минута)

Смяна за "Левски" , Кристовао Рамос напуска на негово място влиза Борислав Цонев. (67-а минута)

"Левски" вкарва топката в мрежата на "Ботев" в 66-ата минута, но попадение няма, тъй като има вдигнат флаг за засада.

Жълт картон и за капитана на "Ботев" Йордан Христов, той фаулира Кристовао Рамос.(63 минута)

Юнес Хамза получава заслужен жълт картон за удар с лакът в главата на Даниел Димов. Защитникът на "Левски" получи аркада.

Нов шанс за влезлият на почивката Педро. Футболистът с номер 15 бе изведен в нова добра позиция и стреля, но този път Блажевич скъси бързо дистанцията и блокира удара му. (53-а минута)

ГОЛ ЗА "БОТЕВ" 1:0! Юнес Хамза се възползва от грешка на Белаид в близост до наказателното поле на "Левски". Хамза пусна топката към Йордан Христов, който със шпагат центрира, Педро бе оставен абсолютно сам и с левия крак отбеляза. (50-а минута)

В ответната атака Рамос се опита да притесни Стаховяк, но ударът му бе слаб и стража на "канарчетата" нямаше проблеми. (47 минута)

Хубав удар на Анисе от далечно разстояние, но топката излезе в аут. (46 минута)

Начало на второто полувреме.

Край на първото полувреме - 0:0.

Първи жълт картон за играч на "Ботев Пд". Той е за Томаш Иршак за нарушение срещу Кристовао Рамос. (45 минута)

Разбъркване в наказателното поле на "Левски", от което футболистите на "Ботев" на успяха да се възползват.

Нов шанс за "Левски", той се откри пред Кевин Бру, но ударът му премина встрани от вратата на "Ботев".

Първо интересно положение в мача, то се случи пред вратата на "Ботев". Рамос центрира към Генков, който игра с глава, но вратарят на "канарчетата" Стаховяк се намеси решително. (33 минута)

Първи жълт картон в мача. Той е за Кевин Бру от "Левски", който влезе много грубо в краката на играч на "Ботев Пд".


Принудителна смяна в редиците на "Левски" още в 24-ата минута. Орлин Старокин ще напусне терена, а на негово място се появява Станислав Ангелов. Старокин, който беше капитан в този мач получи контузия при едно то здравите единоборства малко преди това.

20 минути от началото на двубоя - резултатът е 0:0, като няма сериозни положения пред двете врати. Играта е много накъсана от сериозните единоборства между футболистите.

Изминаха 10 минути от началото на мача, в които двата отбора размениха по един неточен удар към двете врати.

В първите минути на двубоя, играта се води в центъра на терена без опасности пред двете врати.

Станислав Тодоров даде начало на двубоя.

Припомняме, че първият двубой на "Герена" завърши с победа за "сините" с 3:1.

Срещата на базата в Коматево започва в 14:00 часа, а главен рефер ще бъде Станислав Тодоров. Негови помощници по страничните линии ще бъдат Георги Тодоров и Мартин Димитров, а Георги Игнатов ще бъде четвърти съдия.

Двубоят идва в изключително несигурен момент за "канарчетата". Отвсякъде се тръби за скорошно напускане на Станимир Стоилов, бултрасите вече явно не го искат, въпреки че днес президентът на клуба Цветан Василев засвидетлства подкрепата си за Мъри.

Стоилов обаче може да се похвали с почти пълен наличен състав. Единствено Вандер Виейра е наказан заради спречкването си с Аласан Н'Дайе от "Локо" (Пд) след победата на "канарчетата" с 2:1 в двубоя, игран на "Васил Левски".

Старши треньорът на "Левски" Антони Здравков обаче има проблеми с контузените Пламен Илиев, Стефан Велев, Антон Огнянов, Валери Божинов и Дъстли Мюлдер. А Владимир Гаджев изтърпява наказание за спречкването с Омар Косоко, припомня Novsport.

Двубоят "Ботев Пд" - "Левски" ще може да проследите на живо в corner.dir.bg