"Гаджев е категоричен, че иска да смени обстановката. Надявам се, че хората, които ще останат и тези, които ще привлечем, ще запълнят неговото място", коментира Гонзо, цитиран от БГНЕС.

От днес официално Гонзо започна работа като спортен директор на "сините" и вече взе първите си решения.

"Гаджев напуска "Левски", Старокин има да мисли, с Рамос днес приключиха отношенията. До края на седмицата ще се видя с всеки един от футболистите. Това са нещата, ще преценяваме на кои позиции ни трябват играчи. Влади е категоричен, че иска да смени обстановката. Надявам се, че хората, които ще останат и тези, които ще привлечем, ще запълнят неговото място", коментира той.

"Докато не станат факт нещата, няма смисъл да ги коментираме. Когато подпишем с някого, ще ви съобщим. За Валери Домовчийски има вариант, смятам тези дни да се срещнем и да уточним нещата, дали той има желание и при какви условия. Имах един разговор с Валери Божинов, предстои в близките дни да се видим и да уточним точно дали той ще остава, или има желание да играе в чужбина. Нашето желание да остане, но крайното решение е негово", обясни легендата на "Левски".

"Чакам Ивайло Петев да се прибере от Кипър, за да седнем и да говорим. За нас е важно да намерим добър треньор, Ивайло е един от вариантите, но ако в крайна сметка откаже, няма да свърши света. Ще преценяваме дали ще се насочим към чужденец, или към българин", разкри той.

"Не е леко положението, видно е и от резултатите, видно е и от това, че ще освободим доста голям брой играчи, които ще отворят големи дупки в отбора. На тези места трябва да се намерят хора. Няма да е лесно, надявам се да намерим точните хора, за да вдигнат класата и нивото на "Левски".

Разчитаме на свободни агенти и ще преценяваме спрямо финансите, които имаме. Не е цветущо финансовото положение, но в крайна сметка криза е в цял свят.

"Левски" ще бъде силен, когато има повече юноши в състава. В момента мислим как да направим така, че школата да функционира по-добре, да се намерят методисти и треньори, които да вдигнат нивото", завърши Гонзо.