Това се случи на пресконференцията преди утрешния сблъсък с Хърватия. "Лъвовете" посрещат утре Хърватия от 21:45 часа на Националния стадион "Васил Левски" във втория си квалификационен мач за Евро 2016.

"Ние се готвим доста комплексно срещу един от фаворитите в нашата група. Информацията, която им беше предадена, съм сигурен, че играчите са я разбрали добре. Към момента в нашия лагер нещата са много добре. Тренираме добре, готвим се за мача, утре ще използваме нашите силни оръжия. Отборът е спокоен, с настроение, мисли за мача", коментира Пенев.

"Не за първи път ще водя мач за квалификации, а и по принцип аз съм спокоен и сигурен в това, което изпълняваме по време на тренировка и по време на мача. Ние поставяме тактически задачи за целия отбор, как трябва да противодейства срещу Хърватия.

Не искам да влизам в подробности, все пак това е нещо, което коментираме в съблекалнята. Разбира се, познаваме добре отбора на Хърватия, подготвили сме се. Надявам се утре да направим един добър и успешен мач", каза още той, цитиран от БГНЕС

"И в предишните квалификации играхме срещу много силни отбори - Италия, Чехия, отбори от друг калибър, но показахме една добра игра и добро самочувствие. Разбира се, самочувствие с покритие. Уважаваме съперниците, но не се страхуваме от никой", завърши треньорът на България.

Ковач: България играе добре у дома, ще е трудно


Дарио Сърна: Дошли сме в София за победа


Отборът на Хърватия пристигна в София