Името на евентуалния бъдещ наставник на "сините" е Александър Янкович и за последно той води белгийския "Стандард" (Лиеж).

Сърбинът, наричан в родината му Сале, не е непознато име за "Левски". 45-годишният специалист бе помощник в щаба на Славолюб Муслин на "Герена" през сезон 2002-2003 г.

След това кариерата на Янкович бе свързана отново с Муслин, който днес води националния тим на Сърбия. Двамата работиха заедно в "Металург" (Донецк), "Локерен" (Белгия), "Цървена звезда" и "Локомотив" (Москва), преди през 2007-а Янкович сам да поеме гранда от Белград.

След това бе начело и на белгийските "Мехелен", "Локерен" и "Стандард", откъдето бе уволнен през април след серия слаби резултати.

"Левски" ще опита да удовлетвори финансовите изисквания на Янкович, но има и други варианти.

Винаги актуалният Люпко Петрович е на 400 километра и едно обаждане, въпреки че след есенната му раздяла със "сините" остана горчив привкус в клуба.

Българските възможности се въртят около Ивайло Петев, който е свободен след разтрогването с "Динамо" (Загреб) преди седмица. И там обаче има някои горчиви обстоятелства, след като предишният опит за негово назначение завърши със събличане от феновете и по-малко от един работен ден за треньора.

Ясен Петров е вариант, но трябва да се чака до късната есен, когато изтича договорът му в китайския клуб "Бейджин Ентърпрайсес".

Треньор на ”Левски”? Това е работа за 3-4 месеца