”Левски” преговаря със сръбски треньор

"Левски" набеляза вариант №1 за нов треньор, след като смяната на Николай Митов е въпрос на дни или часове.

Обратно в новината

Коментари - ”Левски” преговаря със сръбски треньор | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как за 8 години не проумяха, че не треньорът им е проблем, след като замениха купища, а проблемите и резултатите са същите. Отборът Такепеевски е ''мозъчния център'' за смяна.

... и накрая - Вили Вуцов :))))

Неее - страшилището на европейския футбол Гонзо е по-евтиното вискоинтелектуално и професионално величие.

ще ни занимават с говедата, все едно това е най-важната новина??? Аман от тези от Гейарена. Защо ли ги търпят в родния футбол, след като носят само проблеми във всички посоки.

Стига с тия новини за Футбол... Истината е в Фирмите в БЪлгария произвеждащи стоки... Там с Спорта, щото се произвеждат и пари и така България се развива... А Футбола е САМО харчене на пари... НИщо не се произвежда... Всъщност, Парите които печелят Отборите( от участия е различни Български и Европейски турнири), парите са по- малко от парите които футболистите получават за ЗАПЛАТИ... То и затова футболните отбори постоянно ФАЛИРАТ... Идва някой, харчи си спечелените пари и Фалира и напуска футбола.

сините комедианти въртят сучат и се обръщат към Сърбия, то и това си е западно, че и някакъв футбол имаха с Муслин и Люпко. А Йоканович не е за клуб с такива високи претенции, затова се мъчи в Англия горкия. Хахаха

тандемът Херо - треньор, Седрик Бардон - изпълнителен директор !!!

НЕ ГОВЕДАРЯ Е ВИНОВЕН , А ГОВЕДАТА :)))

Народа нарече бившите червени свине оранжеви мастии. Така каза народа: "Свине бяха, мастии станаха!". Така ви нарече народа, защото като иснитски мастии си завъртяхте задниците пред първия, който ви показа пачка, и без да му мислите, УНИЩОЖИХТЕ отбора си! Плюхте върху него и го приключихте. Сега искате да ИЗМАМИТЕ всички - и българите и чужденците - че сте същия клуб, известен под името ЦСКА. Обаче, истината е, че НЕ СТЕ! Вие сте оранжевия Литекс, който се премести в София, и прие ново име - "ЦСКА-СОФИЯ" от гр. София. Това обаче НЕ ПРОМЕНЯ нещата, защото истинския ЦСКА вече НЕ СЪЩЕСТВУВА

Мъка, мъкааа. Патрона на отбора обесен, легендата изгоряла, поп Кръстю води агитката като стадо говеда на мач, и на всичките тези куци коне им викат на галено ЕВРОИДИОТИ. Мъка, мъкааааа.

ОРКЕСТЪР КАНАРИТЕ ПОЗДРАВЯВА ВСИЧКИ ЛЮБИТЕЛИ НА ГОВЕДАТА С "ТАКА СЕ ПРАВИ "

Искаме си Митов! При него 3-0 ни е в кърпа вързан! Няколко пъти на сезон!

На говедата им трябва бик, а не треньор. Да се обадят на бай Младен от Пернишко.

Боримиров, Вие шегувате ли се? НЕРВИТЕ НА ФУТБОЛИСТИ И ФЕНОВЕ ПОВЕЧЕ НЕ ИЗДЪРЖАТ! ЛЕВСКИ Е РЕЛИГИЯ, НЕ Е УЧИЛИЩЕ ЗА НЕКАДЪРНИ ТРЕНЬОРИ! Какъв Ивайло Петев, какъв Ясен Петров? СРАВНЕТЕ ИМ ВИЗИКИТЕ С ВИЗИТКАТА НА АЛ. ЯНКОВИЧ!!!

Той като види какво е дереджето и ще си хване шапката като Люпко

бюджет правят по-добра селекция и показват много по-добра игра ???

Феновете на ЦСКА не искат оставката на Митов.

Този е уволняван толкова пъти че вече му е паднало пердето.

Сръбска скара.

Че кво му е на Жадното та не го искат?

Що не вземете да се изметете всички. Някой трябва да ви каже най-после, че сте абсолютни некадърници и безхаберници. Само с много пари работата не става, трябва и акъл.

Само ЦСКА Червено знаме , има го освен в БГ ...САМО В ссср ОТКЪДЕТО Е ЗАИМСТВАНА ИДИОТЩИНАТА !

На говедата и Мауриньо да им стане треньор и Роналдо да дойде пак ще опропастят! Мууууу евро идидоти!

А на свинете, неможещи дори да пишат като ЕМО КОСТАДИНОВ, ПЕНАТА , ЖЕКОВ...

От трън та на глог,че е по висок.

Граф Дзурлейшън да се обади на Стриптизьора.На него вече му е минало от резила.Ще има нови майтапи,ако не друго.