Мачът на "Уембли" е тази вечер от 22:00 часа. Всички национали са здрави и в добро състояние за битката с "трите лъва", стана ясно на официалната тренировка на трикольорите снощи, информира Гонг.

България излиза в първи официален мач без Бербатов

Единственият, който имаше леки проблеми през седмицата и пропусна тренировката в сряда Станислав Манолев се подготвяше наравно с останалата група футболисти и показа, че Стоилов ще може да разчита на него.

Самото занимание продължи малко повече от час и бе изгледано от легендата на българския футбол Христо Стоичков. Днес в късния следобяд Станимир Стоилов трябва да обяви титулярния състав за мача с тима на Фабио Капело.

Самият селекционер обяви, че има само една въпросителна, която е свързана със състоянието на Георги Пеев, но най-вероятно той ще започне като титуляр отдясно на полузащитата.

Ето как ще изглежда състава на България на "Уембли": Николай Михайлов, Станислав Манолев, Илиян Стоянов, Иван Иванов, Живко Миланов, Стилиян Петров, Станислав Ангелов, Георги Пеев, Мартин Петров, Ивелин Попов и Валери Божинов.

Излизаме в червено срещу Англия