Така тимът на Любо Пенев се доближи максимално до титлата в "А" група. Срещата започна напълно равностойно, а в първите минути нямаше нито едно интересно положение и пред двете врати. В 4-ата Петър Занев пробва удар от границата на наказателното поле, но топката премина покрай гредата.

В 19-ата минута домакините проведоха отлична атака, която бе завършена с удар с глава на Георги Илиев, който обаче бе уловен от Баривиера. До края на първата част играта се водеше предимно в центъра и двата отбора трудно създаваха опасни положения и логично не успяха да си отбележат гол.

Единственото такова бе ударът с глава на Танко Дяков, който обаче премина покрай вратата. След почивката двубоят на стадион "Тича" бе значително по-интересен. В 50-ата минута Георги Илиев се оказа сам срещу Баривиера, но стреля право във вратаря на гостите. Така се стигна до 61-ата минута, когато Дока намери отлично Миланов в наказателното поле, който напредна и с хубав удар по земята вкара топката в мрежата.

Веднага след подновяването на играта домакините можеха да изравнят резултата, но Бодуров събори откъсващият се сам срещу вратаря Илиев и получи директен чевен картон. Останали с човек повече на терена домакините натиснаха и стигнаха до някои отлични положения за гол. В 86-ата минута след едно разбъркване Пламен Николов изчисти топката от голлинията, а в даденото от съдията продължение Танко Дяков също с глава пропусна да донесе равенството на домакините, предаде ТопСпорт.