Преговорите между него и ръководството на "червените" за новия контракт на специалиста започват следващата седмица. И двете страни са на мнение, че проблеми за подписването няма да има и срещите са по-скоро формалност, пише "Меридиан мач", цитиран от Novsport.

Договорът ще бъде до 2014 г. и ще влезе в сила от лятото, когато изтича настоящият. Заплатата на специалиста вече бе увеличена един път. Това се случи в края на миналата година, когато стана ясно, че Българския Мауриньо ще води отбора до края на сезона.

Освен това в новия контракт има сериозни премии за титла, купа и успех в Европа. Под успех се разбира класиране в групите на Шампионската лига или излизане от групите на Лига Европа. Нещо, което все още не се е отдавало на ЦСКА.

Радуканов пое "червените" в критичен момент в края на есенния полусезон. Въпреки проблемите той стабилизира отбора и постигна няколко важни победи до края на годината. През пролетта Радуканов и новият му екип направиха от ЦСКА страхотен тим, който постигна победи над Левски и Литекс, а освен това "армейците" се класираха и на финала за Купата на България, където са фаворити срещу Славия.