Старши треньорът на "червените" Милен Радуканов обяви това желание днес, ден преди последния двубой от петия кръг на българското първенство, преди който "армейците" изостават на точка от шампиона Литекс. "Оранжевите" обаче имат и с мач повече от ЦСКА, така че при успех над "смърфовете" утре столичани наистина ще бъдат еднолични лидери в подреждането.

"Надявам се да сме еднолични лидери след този мач – затова се борим. Ние си гоним нашите цели и за да ги постигнем, трябва да продължаваме във всеки мач", заяви Милен Радуканов, след което коментира и предстоящия опонент:


"Локомотив са сериозен отбор, със сериозна селекция, но ако покажем играта, на която сме способни, смятам че ще победим. В отбора няма кадрови проблеми с контузени футболисти – националите се завърнаха, така че всички са на линия за утрешния мач", допълни младият специалист, а на въпрос, свързан с новия си шеф - Драголюб Симонович, и слуховете, че той не е допускан до съблекалнята на отбора, отговори така:

"Не искам да коментирам този въпрос, ние продължаваме да работим и правим всичко възможно ЦСКА да върви нагоре. Той беше тук през всичките дни и работим заедно."