Старозагорци се похвалиха с нов собственик вчера, но днес не успяха да ги зарадват поне с точка срещу лидера в класирането. Те продължават да нямат нито една спечелена точка до момента, и единствено представянето на Светкавица е по-лошо. ЦСКА удари и две греди, но даде достатъчно възможности и на Берое да изкопчи нещо от мача.

Първото полувреме премина под диктовката на "армейците", но след почивката домакините се съвзеха и търсиха изравнително попадение до края, но така и не стигнаха до него. Янис Зику реализира петото си попадение в А група, и оглави голмайсторската ранглиста към момента.

Двубоят между Берое и ЦСКА в Стара Загора беше под номер 250 в елита за българския топрефер Антон Генов. Домакините обаче проявиха претенции на няколко пъти към арбитъра и помощниците му. В добавеното време на първото полувреме Костадин Стоянов игра с ръка в собственото си наказателно поле, но Генов, който бе на метри от ситуация, прецени, че е било неволно.
През вторите 45 минути пък спорна засада на Емил Ангелов възпрепятства опитния голмайстор да потърси изравнително попадение, след като бе излязъл очи в очи с Мболи.

Радуканов: Можеше да спечелим и с повече

В 33-ата минута добър удар на Жуниор Мораес от фаул срещна страничната греда на вратата на Берое. Само една минута по-късно Спас Делев подаде отляво към Янис Зику и румънецът с диагонален удар даде аванс в полза на "червените", след като се възползва от груба грешка на Янко Вълканов. В 55-ата минута Мораес проби отдясно и подаде към Спас Делев, който отблизо не успя да вкара втори гол за ЦСКА. Само минута по-късно Петър Димитров центрира към Милен Танев, но ударът му с глава излезе в аут.

В 67-ата минута Димитров отправи силен диагонален шут, който мина над вратата на "армейците". Четири минути по-късно удар на Мишел Платини с десния крак отново се отби в гредата на вратата на "зелено-белите". Пет минути преди края удар с глава на Петър Димитров беше отбит от голлинията от Жуниор Мораес. В добавеното време на срещата Спас Делев се откъсна от защитата на Берое и прехвърли вратаря Скорчев, но прехвърлящият удар на нападателя не намери очертанията на празната врата, предаде Гонг.