ЦСКА записа шеста поредна победа в ”А” група

ЦСКА остава единственият отбор с пълен актив след първите шест кръга от сезона в А група. "Червените" записаха шестата си поредна победа в Стара Загора, с минималното 1:0 при гостуването си на Берое.

Обратно в новината

Коментари - ЦСКА записа шеста поредна победа в ”А” група | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво момчета, браво пичове. истински ме радвате. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Защо БФС проявява двоен стандарт. Този мач не трябва да се играе в Стара Загора, заради нахлуването на фенове на Берое на мача в Каварна. Миналата година, при аналогиччна ситуация с ЦСКА, ако не се лъжа на ЦСКА бе присъдена служебна загуба и лишаване от домакинство 2 мача. Така е когато Михайлов и сие е начело на футболния съюз. И резултата е налице. Браво Боби, браво Михайлов!!!!!

Аха,много хубаво постижение.Биха ли ни Стяуа обаче-биха ни! Това е марката ЦСКА! Искаме силен отбор който играе в Европа! Напънете се истински и бъдете класни! Само ЦСКА!

Антон Генов не е виновен! Виновни са тези, които го подведоха и му казаха, че ще свири волейболен мач. Човека си свири по правилата. Ръце, крака, глави, всичко е позволено.

излиза,че беройци са смазали червените,но съдията не им е позволил да победят!? за положения за дузпа в полза на ЦСКА и няколко спряни със смнителни засади голови атаки -нито думица!!! батковчетата сред т.н. спортни журналисти и форумците са колкото много,толкова и просташки пристрастни!

навсякаде носите радост а кравите умират от яд продуляваъте така и телетата ше се пруснат от злоба *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Нещо ми го няма коментара... Въпрос към всички запалянковци - що е футбол и има ли той почва у нас?!

питаи комунистите и те ще те ограмотят относно почвата. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Голям праз! Главния въпрос е: Има ли футбол в България?!

добра новина :) само ЦСКА

Браво та отбора на Титан какви армейци смешници такива

Браво армейци. В Швейцария ни носите радост-само така ! ЦСКА е шампион !