ПСЖ, които имат доста пари за харчене, преследват подписа на бившия капитан на националния ни тим от доста време насам, но наскоро са заявили пред ръководството на "червените дяволи", че ако сделката не стане факт през януари, то те ще се откажат окончателно от опитите си да вземат играча.

Това отношение на французите, според местните медии, е убедило ръководството на Манчестър Юнайтед в крайна сметка да се съгласи да продаде 30-годишния българин. Юнайтед ще преговарят с френския тим, понеже цената на българина ще падне още повече с наближаването на лятото.

12 милиона паунда пък е сравнително добра сума за играч, който преди четири години струваше 30 милиона паунда. ПСЖ похарчиха доста сериозна сума пари за нови класни попълнения, а в лицето на Бербатов те виждат идеалният играч, който да им помогне да се класират за Шампионската лига.

Все още не е ясно дали Бербо ще парафира нов договор с английския шампион и какво смята той по въпроса с интереса към него от страна на парижани, информира БГНЕС.