Златан Ибрахимович за пореден път даде да се разбере, че не смята да слага край на славната си кариера.

41-годишният нападател на Милан в момента се възстановява след операция на коляното, като даде емоционално интервю за CNN.

Ибра разказа как е играл повече от половин година контузен, само и само да помогне на тима си да стане шампион. И призова, ако някой ден вече не може да играе на високо ниво, хората да му кажат и той на мига ще спре с футбола.

"Не мисля да се отказвам още. Имам твърде голяма страст към играта. Забавлявам се всеки ден, защото мисля, че когато спреш с футбола, ще ти липсва толкова, че не трябва да имаш угризения, че не си продължил с играта. Искам да бъда здрав и докато съм на ниво, ще играя, за да видя докъде мога да стигна. Докато успявам да имам резултати, ще играя. Денят, в който намаля скоростта, искам хората около мен да са честни и да ми кажат, че съм намалил. И тогава ще приема реалността. Засега искам да остана на нивото на по-младите момчета.

Имам тази мания, че искам да бъда по-добър всеки ден. Ако не работя достатъчно здраво, не се чувствам добре. Такъв е манталитетът ми. И мисля, че ме отведе далеч, защото става дума да предизвикаш тялото, предизвиквайки самия себе си. Контузията? Изпразваха ми коляното веднъж седмично в продължение на шест месеца. Пиех обезболяващи шест месеца. Едвам спях в продължение на шест месеца заради болката. Не съм страдал толкова на и извън терена", каза още Ибрахимович.