Много емоции, голове и нов шампион съпътстваха турнира на Фондация "Димитър Бербатов", чието второ издание приключи преди дни.

Надпреварата "AllStars за Купата на бизнеса" се проведе в последния ден на септември и първия на октомври на терени на НСА, като се включиха 18 отбора, представители на някои от най-големите и социално отговорни компании в България.

Шампион стана DXC Technology, а самият Димитър Бербатов наблюдаваше отблизо мачовете.

"Въпреки че DXC Technology е шампионът, в моите очи всички компании, които подкрепиха каузата на моята фондацията, са шампиони. Благодаря им от сърце от името на децата, които ще се възползват от събраните дарения. Благодаря и на партньорите ни, без които нямаше да се справим толкова успешно - заяви Димитър Бербатов по време на церемонията по награждаването на отборите. - Подготовката за третото издание започва веднага.Всички заинтересовани компании могат да следят за информация на уебсайта на турнира - https://kupata.dberbatov.org/", допълни той.

За втора поредна година Dir.bg беше медиен партньор на надпреварата, а всичко най-интересно може да видите в основното видео към публикацията.