Пет страхотни гола се впускат в битка за приза "Гол на месеца", в организираното от Професионалната футболна лига гласуване.

След наградата, която Тобиас Хайнц от ЦСКА взе за месец юли, а Кайо Видал от Лудогорец взе за август, сега нови пет гола ще спорят за наградата през септември.

Първият номиниран гол е на Симеон Мечев, който през годините се отчиташе със страхотни изстрели от разстояние, независимо цветовете на кой отбор защитаваше.

Сега халфът играе в столичния Локомотив, а откриващия му гол в мача срещу Етър наистина си заслужаваше. За негово съжаление отборът му допусна обрат и загуби мача с 1:3.

Второто номинирано попадение е на Курмо Стоянов от Етър, който минути по-късно изравни резултата в същия мач със страхотно воле.

В класацията е и Тобиас Хайнц от ЦСКА, който безспорно е най-силният играч на "червените", а няма да е пресилено да кажем, че може би е състезателят в най-добра форма в шампионата.

Той намери място там с перфектно насочения си удар срещу Берое.

Номиниран е и Ивелин Попов за гола си с екипа на Ботев срещу Лудогорец.

Петото предложение е попадението на Бърнард Текпетей, който в мача срещу Локомотив (Пловдив) вкара наистина впечатляващ гол. Той овладя топката по перфектен нечин и след това с мощен шут с еразписа.

Как да гласувате?

1. Напишете в коментар под видеото ИМЕТО на футболиста, чийто гол ви е харесал най-много!

3. Срокът за гласуване е 8 октомври (неделя) до 18:00 часа, като ние ще обединим гласовете от всички платформи, в които може да се гласува - YouTube, Facebook, Instagram и TikTok‼️

Очакваме гласовете на футболните фенове!