Изпълнителният директор на Лудогорец Ангел Петричев коментира загубата на разградчани от Левски в четвъртфиналите за Купата на България.

Лудогорец отпадна следизпълнение на дузпи и нулево равенство в 120 минути. В добавеното време на редовните 90 минути Драгош Григоре пропусна дузпа.

Петричев не може да си обясни защо неговият отбор има толкова лош късмет в този турнир и има едва две отличия в деветте си сезона на доминация.

"За пореден път се повтори старата максима. Когато не вкарваш, ти вкарват. Целта не Левски беше да стигнем до дузпи, където е въпрос на късмет. Мисля, че през цялото време доминирахме в този мач. За мен Лудогорец беше доста по-добрият отбор на терена. Честито на Левски. Желаем им успех напред в турнира. Ние се концентрираме върху шампионата".

Футболът трябва да се уважава. Трябва да се уважава противникът, а Левски е достоен. В плейофа има много завързани мачове. Прекалено рано е да правим генерални изводи. Мисля, че Лудогорец е доста по-стойностният отбор. Трябва да си извадим изводите от тази загуба.

Имаше напрегнато очакване да разберем дали сме здрави. Бях убеден, че всичко ще е наред. Трябваше да изчакаме тестовете в понеделник. Това е ненормална обстановка за всеки един отбор. Момчетата показаха, че не са притеснени от коронавируса. Купата не е нашият турнир. Може би трябва за заколим животно и да направим курбан", заяви шефът в Лудогорец.