Грозни сцени помрачиха головия трилър между Локомотив София и Хебър, приключил при 3:3, във Втора лига.

Фенове на Локомотив София са нахлули във ВИП ложата на стадион "Локомотив", където се е стигнало до сблъсъци. Пострадал е братът на президента на гостите Иван Папазов - Красимир, който е със счупен нос.

"Това е престъпление! Брат ми е пребит и е със счупен нос. Не ни пускат да излезем от стадиона, викнали сме 112. Феновете на Локо София влезнаха с боксове и покрити с качулки. Тези са престъпници, такива неща няма и по селата, никъде по света. Ние заснехме всичко. Съдията бил виновен, че изпускаме ние положения", разказа емоционално Иван Папазов пред Дарик.

Един от директорите в Локомотив София - Бойчо Величков, се опита да внесе повече яснота около неприятната случка:

"Стана напрежение, след като съдията не отсъди фаулове в наша полза. Изравнителният им гол бе редовен, но заради ситуациите преди него. Не знаем кой е ударил брата на Иван Папазов."

На стадиона не е имало нито един полицай, мачът е бил охраняван изцяло от частна фирма.

Двубоят между два от водещите отбори във Втора лига се разви драманично - гостите поведоха с 2:0, допуснаха обрат до 2:3, след което в края изравниха. Именно този гол предизвика боя и скандалите.

Според непотвърдени информации Папазов е удрян с бокс по лицето, а снимката му бе разпространена от сайта dsport (долу).