Валери Божинов бе емоционален, след като вкара два гола на бившия си отбор Левски за победата с 3:1 на Ботев (Враца) на Герена:

"Емоция и адреналин. Изненадахме и нашия треньор. Още миналата седмица разговаря с нас и каза, че искаме да пресираме Левски. Знаем, че са голям отбор, но знаем и слабите им страни. Когато работим заедно за каузата, нещата се получават.

Победихме, защото вкарахме повече. И Левски имаше своите положения. Искам да благодаря на съотборниците за характера и битката. Голям успех е да биеш Левски на Герена.

За мен това бе като всеки друг мач. Връщам се пред тази публика. Годините бяха различни, но за мен е удоволствие да играя тук. Съжалявам за тях. Правят всичко възможно да станат шампиони, но трябва да бият по-малките отбори.

Биляна преди мача ми каза да направя сърце и й направих. Гледайки в момента Левски... неможеш да плюеш там, където си ял. Хората ще направят Левски отново да бъде фактор. Респект за цяла "синя" България. Ще продължа да съм фен на Левски. Надявам се новите хора да са сериозни и да знаят да си вършат работата. Левски има нужда от такива хора. Виждате какво става в последните 10 години.