Левски ще остави двама от титулярните си играчи в София и няма да ги включва в групата за утрешното гостуване на Лудогорец в Разград.

Това са левият краен бранител Цунами, както и атакуващият халф Ивелин Попов, които нямат травми, но висят с осем жълти картона.

При получаването на девети картон те ще бъдат наказани за два мача, заради което Ивелин Попов не ги включи в групата.

Левски може да има основна роля в битката за титлата, защото утре гостува на Лудогорец, а в сряда се изправя срещу ЦСКА.

Топузаков коментира завързаната битка на върха, където към момента ЦСКА има аванс от една точка, като си пожела две "сини" победи в тези два двубоя.

"Левски играе всеки мач за победа. Ще съм един от най-щастливите хора, ако победим и в двата мача. Ние ще направим всичко по силите си, за да ги спечелим. Това са две дербита на България. Няма как да гарантираме, че ще спечелим, но ще направим всичко възможно.

Всички налични футболисти, които са във форма и нямат проблеми с контузии, ще пътуват. Цунами и Ивелин Попов няма да пътуват, защото имат осем картона и няма да ги рискувам. Накрая на сезона футболистите натрупват умора. Имаме двама-трима с болежки, които пропуснаха няколко дни от тренировките, но разчитам на всеки един футболист.

Левски може да играе в няколко тактически схеми. Ще преценим с наличните състезатели. Надявам се футболистите с леки проблеми да са готови.

игурен съм, че няма футболист в съблекалнята, който да не е мотивиран за тези мачове. Няма нужда от допълнителна мотивация. Всеки иска да се докаже", сподели Елин Топузаков.