Коментари - Двама "сини" титуляри няма да пътуват към Разград, Топузаков си пожела две победи | Корнер.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно сините са решили да свалят гащите и да се надупват на Лудогорец, само и само да не вземе да стане ЦСКА шампион После реват, че нямало феърплей....

zizus

Ние сме с точка преднина. В нас са картите. Нека си бием в двата мача, пък топчо да излиза и с юношите както Локо направи. Също да не забравяме, че съдебната си знае работата - затова има отбори, които бият има и такива, които падат от малтийци. Нали никой си е правил сметки, че цска ще стане шампион с помощта на ФК Донус?

Защо двата мача не се играят в един и същи час, след като класирането на всеки от 4-те отбора ще зависи от развитието и изхода на "другия мач"? Защо има по-късен мач?

Изглежда вече има предположения, че ЦСКА 1948 ще вземе 3 точки до края и Левски отива на бараж. Друго обяснение да не взимаш играчи не виждам.

Щяли да изгорят за два мача и ги пазел хахахахаххаа тоя е по-зле от Гонзо в смятането ,след този мач има само един ,срещу ЦСКА ,пази си титулярите за да даде титла на Лудогорец ама иначе феновете гинпсуват ,но с турчолята си се целуват

СРЕЩАТСЕ ДВА КЛУБА С ЕДНА ВЯРА. МАМАВИ ГНУСНА.

А вашата вяра каква е? Убихте си клуба и докарахте Ловеч в центъра на София.

А някой да е очаквал друго!? Срам за АПОСТОЛА!!!

Мачът ясен. Яко ще лягат в Делиормана за ги минат навсякъде. После дори ще ги е срам да измучат. Може да си тръгнат с тройка, може и повече.

Отиват в Разград с юношите, курвите на турците няма да пропуснат да вземат някой лев, щото не само са курви, а са курви потънали в дългове. Естествено срещу ЦСКА ще се играе на кило кръв, заради още по- дебелата премия. Добитъци, как е, курви турски?

Каква армия сте вие, припсове? Три мача имахте с Разград, да ги бяхте били поне веднъж.

Топузаков си пожела две победи

Това е след като е духнал. Такава е традицията.