Димитър Бербатов, който в последните месеци се изявява като футболен анализатор в Англия, даде за пореден път мнението си за ситуацията в бившия му клуб Манчестър Юнайтед.

В интервю пред медии на Острова, Берба изрази опасенията си, че Оле Гунар Солскяр може и да не завърши сезона начело на "червените дяволи".

"Звучи грубо, но в ситуацията, в която се намира той - постоянни критики за резултатите, ще е успех за него да остане до края на сезона. За Манчестър Юнайтед пък ще е успех да се изкачи по-нагоре в класирането. Ситуациятае много трудна, тъй като след всяка загуба започва дискусия за смяна на треньора и играчите, което не помага на текущата работа.

Това понякога е просто емоционална реакция на хора, които казват, че нещо трябва да се промени, во впоследствие се оказва, че такова решение за смяна на мениджъра е грешка. Личното ми мнение е, че трябва да бъде оставен да работи", сподели Бербатов.

Преди дни името на голмайстор №1 на националния тим отново бе замесено с поста президент на БФС.

Неговият дългогодишен агент Емил Данчев обаче поясни, че въпреки проведените множество разговори, Бербатов е преценил, че не е готов да застане начело на футбола ни.