Най-новият играч в състава на Лудогорец определи идването си в Разград като "стъпка напред в кариерата". Елвис Ману днес официално бе представен като играч на българския шампон, като взе фланелката с №10, която бе освобедна от Якуб Швиерчок.

27-годишният нидерландец е играл в девет различни клуба преди да дойде в България. При дебюта си за родния Фейенорд пък влиза като смяна на друг футболист, подвизавал се в България - Жерсон Кабрал, който бе част от "Левски".

"Казвам се Елвис Ману, атакуващ играч съм, играя като ляо крило. Играл съм във Фейенорд, в Англия, а за последно бях в Китай. Сега получавам възможността да играя в Европа и се надявам да достигна нужното ниво, с което да помогна на Лудогорец", представи се накратко бившият младежки национал на Нидерландия, който идва от китайския Пекин Рене.

 "Джоди Лукоки ми е много добър приятел и поддържаме контакт. Знам, че всяка година отборът играе в Европа и е побеждавал големи отбори. Това е стъпка напред в кариерата ми, с която мога единствено да подобря представянето си", обясни още Ману.

В кариерата си фланговият играч никога не е записвал повече 30 шампионатни мача за даден отбор. Най-доброто му постижение от тази гледна точка са 27 за Фейенорд в холандския елит през сезон 2014/2015 и 28 за Акхисарспор в Турция през сезон 2018/2019.